„Intel Core-X i9/i7“ procesorių specifikacijos

Visi žinome, kad greitu metu sulauksime „Intel“ aukščiausios spartos platformos atnaujinimo, panašiai žinojome ir kokie procesoriai mūsų laukia. Dabar visas spekuliacijas galime padėti į šoną, nes paaiškėjo (beveik) visų šios platformos procesorių duomenys, tarp jų rasime ir naują negirdėtą pavadinimą –„Core i9“.

Daug negalvoję ir pradėsime apie greičiausią modelį – „Core i9-7920X“. Tai net 12 branduolių turėsiantis procesorius, kiekvienas iš jų galės apdoroti po dvi gijas. Spartinančiosios atminties kiekis bus lygus 16.5 MB. Kol kas neatskleidžiama kokie bus šio galiūno dažniai. Gaila, kad šis spartos karalius bus išleidžiamas kiek vėliau nei visi kiti modeliai, tik rugpjūtį, kiti procesoriai debiutuos jau birželį.

Kitų procesorių specifikacijas galite pažiūrėti lentelėje. Įdomu, kad kai kurie modeliai turės „Turbo 3.0“ technologiją, kuri leis procesoriui pasiekti nemažą dažnį.

16 Komentarai

  1. EscO parašė:

    Stai intel soka pagal Amd dudele

  2. DasMachine parašė:

    10 core variantas turi didesni dazni bet renka maziau tasku. Kazkas cia ne taip. Pagal viska turetu but spartesnis core to core uz AMD. Reik tiketis kad kainos bus taip pat artimos AMD.

  3. newdiamond parašė:

    kad SLI ar CFX ne bullshit, manes niekas jau nebeitikins

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.