„Intel“ integruota „Iris Plus Graphics G7“ grafika lenkia „Vega 10“

„Intel“ jau seniai kalba, kad sekančios kartos integruota grafika procesoriuose bus kur kas galingesnė. Ši pagerinta grafika bus randama 10-os kartos „Core“ procesoriuose. Dabar pasklidę grafikos testai buvo daryti su „Core i7-1065G7“ procesoriumi, kuris buvo įmontuotas į „Lenovo Yoga“ kompiuterį, o pagrindinę konkurenciją sudarė „Vega 10“ integruota grafika, esanti „Ryzen 7 2700U“ procesoriuje.

Testuose matome, kad „Iris Plus Graphics G7“ labai gerai sekasi sintetikoje. Ten persvara prieš „Vega 10“ yra akivaizdi. Bet jau seniai aišku, kad 3DMark nežaidžiame. Žaidimuose G7 ir „Vega 10“ demonstruoja labai panašią spartą, tad galime sakyti, kad čia viskas priklausys nuo žaidimo. Reikia paminėti, kad AMD jau siūlo ir „Ryzen 7 3700U“ procesorius, kurių „Vega 10“ grafika turi kiek didesnį dažnį ir minimalių patobulinimų.

1 Komentaras

  1. GreenZebra parašė:

    Idomu kaip del kainos bus, intel iris pro grafika kaip integruota pakankamai nasus palyginus nu intel hd, bet jei nori nusipirkti, tavo pasirinkimas tik NUC kurie kosmosa kainuoja

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.