„Intel“ išplatino klaidingą i9-9900K ir R7 2700X spartos palyginimą

„Intel“, norėdami kuo geresnių rezultatų, savo naujam „Core i9-9900K“ procesoriui kiek pagudravo pateikdami palyginamuosius rezultatus su „Ryzen 7 2700X“ procesoriumi. Pateikti „Intel“ rezultatai ne vienam technikos entuziastui sukėlė didelių klausimų, o kai kurie tinklapiai nepabijojo jų paskelbti.

„HardwareUnboxed“ „YouTube“ kanalas nusprendė patikrinti, kodėl rezultatai tokie keisti. Gera žinia ta, kad „Intel“ pateikia detalų aprašymą apie visą testavimą ir čia paaiškėjo, kad „Ryzen 7 2700X“ procesoriui nebuvo įgalintas XMP profilis, kai tuo tarpu „Intel“ procesoriams šis profilis būdavo aktyvuojamas. Nors „HardwareUnboxed“ negalėjo parodyti i9-9900K spartos rezultatų, bet kaip atsvaros taškas buvo pasirinktas i7-8700K procesorius. Kaip matome lentelėse, „Ryzen 7 2700X“ su teisinga atminties konfigūracija atrodo geriau nei mums bando įpiršti „Intel“.

Patys „Intel“ jau pranešė, kad labai vertina apžvalgininkų darbą ir teigė, kad laukia būsimų „Core i9-9900K“ testų iš nepriklausomų šaltinių.

12 Komentarai

  1. mafo parašė:

    Banditai… 🙂

  2. pasimetes parašė:

    Ar tik man vienam pasirodė ar 9900K nuo 8700K daug kur pakilo tik keliais fps?

  3. PREFIXS parašė:

    https://www.patreon.com/posts/21950120 oof… atjungė pusė Ryzen procesoriaus. Baisu. :/

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Tiesiog gražumėlis. Realiai jiem net nereikia to ir taip aišku, kad i9-9900K ar 8700K greitesni, bet ne primakliavojo, tai dabar gali gauti neigiamo tech žurnalistų dėmesio.

    • gedz parašė:

      kad kazkiek intel cpu greitesnis, tai nereikia jokiu triuku tam irodyti. bet 9900k ruosiasi buti brangesnis uz 2700x keliais simtais euru. Butu neblogai is intel puses pagristi ta kainu skirtumas testais. Ir nasumo skirtumas turi buti zenklus, o ne 10- 15 %, kad zmones moketu stipriai brangiau.

  4. Stipena parašė:

    Nepamirškim kad testai ant intel platformos atlikti neįdiegus saugumo atnaujinimų jei teisingai perskaičiau tą popierių.

  5. SarzzeR parašė:

    Intel tikrasis veidas… bando apgauti, nesidominčius vartotojus.

    AdoredTV varo gerai, kaip visada: https://www.youtube.com/watch?v=3V8pEsjNa4Q

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.