„Intel“ jau dirba prie savo diskrečios grafikos

Praėjusiais metais žinia apie „Intel“ ir AMD bendradarbiavimą pribloškė visus. „Intel“ ėmė naudoti AMD suskurtą „Vega“ grafikos lustą su HBM2 atmintimi. Tokie paketai su „Intel“ procesoriumi ir AMD „Radeon“ grafika turi rasti kelią į nešiojamus kompiuterius ir viskas viename kompiuterius. Manoma, kad „Intel“ visiškai nėra patenkinti, kad jiems reikia naudoti „Radeon“ logotipą, todėl jau kuria savo diskrečios grafikos variantus.

Tikriausiai pamenate, kad į „Intel“ iš AMD perėjo Raja Koduri, jis pastarajame savo darbe kaip tik ir rūpinosi grafikos procesorių kūrimu. Dabar aiškėja, kad „Intel“ dirba prie diskrečios grafikos, kodiniu pavadinimu „Arctic Sound“ ir „Jupiter Sound“. „Arctic Sound“ bus 12 kartos, o „Jupiter Sound“ 13 kartos grafikos procesorių architektūra. Šie nauji grafikos procesoriai skamba kaip puikūs kandidatai pakeisti dabar su „G“ serijos procesoriais naudojamą „Vega“ grafiką. Tiesa, iki to dar daug laiko, nes dabar aštuntos kartos „Core“ procesoriai turi 9,5 kartos grafiką.

1 Komentaras

  1. Nukainotas parašė:

    Intel nėra patenkinti, kad savo CPU jiems reikia naudoti AMD INTEGRUOTOS grafikos lustus, todėl ėmėsi kurti savo DISKREČIOS grafikos variantus? Kur logika?

    Ir dar, kai GPU pavadinime (kad ir kodiniame) yra žodis „sound“, tai doesn’t sound good.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.