„Intel“ jau kalba apie „Ice Lake“

Kompanijos labai mėgsta pakalbėti apie ateitį ir apie nuostabius mūsų laukiančius produktus. Ne išimtis ir „Intel“, kurie nusprendė užsiminti apie po gerų metų pasirodysiančius „Ice Lake“ procesorius. Naujieji procesoriai bus gaminami naudojant pagerintą 10 nm litografiją, arba dar kitaip žinomą kaip 10 nm+.

„Ice Lake“ procesoriai, veikiausiai, atstovaus 9 „Core“ procesorių šeimai ir turėtų pasirodyti 2018 metų gale.

„Intel“ artimiausioje ateityje turi išleisti „Coffee Lake“ procesorius, kurie turės iki 6 branduolių, šalia taip pat debiutuos nauji mikroschemų rinkiniai.

6 Komentarai

  1. Mekis parašė:

    Ka tik isleido septintus, tuoj bus astunti, ir jau aisku kada ir kokie bus devinti ir visi su naujom motkom… Ir visi 5% geresni nei buve pries tai. Super.

    • kernel_panikuoja parašė:

      Tai dar ziurek, kad nebutu 5% letesni, jei 10nm netures auksto daznio, ir i ice lake ikis ta avx512 + mesh’a ir cache perdarymo nesamone.

    • Stipena parašė:

      Kažkas aplamai sakė jog i7-8700K bus pats geriausias kada pagamintas intel CPU, ar ne IFeelYou tai minėjo. Bet man atrodo kad i7-8700K labiau geriausias kada išleistas AMD CPU, nes na pripažinkim jei ne Ryzen vis dar būtų tas pats 4c/8t 😀 Nieko čia intelis nebus geriausio išleidęs, tiesiog į eilinį/kasmetinį savo šudą pridės daugiau branduolių, kad tas pataptu džemu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.