„Intel“: mes vis dar laimime prieš AMD realaus naudojimo testuose

„Ryzen 3000“ sulaukia didelio spaudos dėmesio ir net beveik po dviejų mėnesių nuo šių procesorių išleidimo dar jaučiamas šių procesorių trūkumas. „Intel“ tikrai jaučia didelį spaudimą iš savo konkurentų ir tai patvirtina „Gamescom“ parodoje surengtas pasirodymas. „Intel“ pateikė savo skaidres ir visiems nori įrodyti, kad jų procesoriai realaus naudojimo testuose vis dar pirmauja prieš AMD.

„Intel“ atstovas, Troy Severson, pripažino, kad AMD gerai padirbėjo su naujausiais „Ryzen 3000“ procesoriais ir sumažino atsilikimą iki „Intel“, bet „Intel“ procesoriai realaus naudojimo testuose dar vis pirmauja. Būtent todėl „Intel“ ir pateikia savo darytus testus norėdami parodyti realią situaciją, o ne sintetinius rezultatus. Būtent sintetikoje, tokiame teste kaip „Cinebench R15“, „Ryzen 3000“ procesoriai triuškina savo tiesioginius konkurentus.

10 Komentarai

  1. Lets Do parašė:

    dar kaina pamirso palyginti

  2. Neveris parašė:

    Po tiek metu gavo gera spyri, i viena vieta 🙂

  3. PCmaster2000 parašė:

    Kaip matau intel vis dar nesupranta, kad visos sios programos yra kurtos microsofto ir derintos prioritetiskai inteliui pirmiau nei AMD… taip kad patyli tegul su savo „LAIMIME“

  4. Roger2x parašė:

    Tebunie laimite, bet pas mane stovi AMD CPU

  5. adex parašė:

    Nerealiu kainu srityje taipogi gerokai laimi

  6. Klshx parašė:

    Na, turiu zen+ nesiskundžiu, naujas laptopas irgi turės ryzen. Kažkaip dual core shinteliai nebedomina, kuomet už tą pačią kainą gali rasti 4/8 procesorių su žymiai geresne iGpu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.