„Intel“ mobili „Xe“ grafika siūlys dvigubą spartą lyginant su pirmtaku

„Intel“ savo IDC konferencijos Tokijuje metu atskleidė, kokios spartos tikisi iš būsimos „Xe“ mobilios grafikos, kuri pakeis esamą UHD 620 grafiką. „Intel“ teigia, kad „Xe“ grafikos sparta išaugs dvigubai ją lyginant su pirmtaku. Suprantama, čia turimas omenyje kažkoks specifinis scenarijus, tad visur dvigubos spartos nereikia tikėtis. Žvelgiant į pačios „Intel“ skaidrę matome, kad realiai sparta žaidimuose išauga 50-70 %.

„Intel“ tikslas yra populiariuose eSporto žaidimuose pasiekti stabilius 60 kadrus per sekundę, bet net atnaujintai grafikai tai padaryti sekasi sunkiai.

„Intel“ dar nėra atskleidusi tikslios „Xe“ grafikos išleidimo datos. Manoma, kad tai turi įvykti kažkada 2020 metais.

2 Komentarai

  1. AqTrap parašė:

    Minimum 150% spartos prieaugis turėjo būti, o čia kai realybėje 50-70% spartos prieaugis lyginant su UHD 620 tai tikrai ne kažkas. Dar labai labai toli iki AMD. Kai AMD ant APU naudos 7nm tada performance skirtumas bus nebepalyginimas, nes tiesiog beprasmiška bus lygint su tokiais skirtumais.

  2. Laimius parašė:

    Na pradejo jie be Raji ta produkta. O dar patentai. Tai pirmas blynas gal ir nekoks. Bet manau su jų finansais tai prisivys po keletos kartų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.