„Intel“ pakeis procesorių pavadinimus, „Core i5“ taps „Core (Ultra) 5“

Bernard Fernandes, „Intel Corporation“ pasaulinės komunikacijos direktorius patvirtino gandus apie tai, kad „Intel“ keičia produktų pavadinimus. Praėjusią savaitę „Ashes of the Singularity“ svetainėje esančiame įraše buvo įvardytas naujas produktas, pavadintas „Core Ultra 5 1003H“. Dabar paaiškėjo, kad „Intel“ iš tiesų pakeis „Core“ prekės ženklo vardinimo schemą.

Nei nutekėjusiame tekste, nei „Intel“ atstovo „Twitter“ žinutėje neminima, ar prekės ženklo pakeitimai palies tiek mobiliųjų, tiek stalinių kompiuterių serijas. Kaip žinome, kompanija ketina pristatyti atnaujintą „Raptor Lake“ procesorių seriją vėliau šiais metais. Kai kas teigia, kad šis atnaujinimas vienokia ar kitokia forma taps naujos kartos „Core“ serijos dalimi. Jei taip bus, šis produkto pavadinimo pakeitimas gali turėti įtakos ir „Raptor Lake Refresh“. Gandų skleidėjai teigia, kad „Ultra“ prierašas gali būti neprivalomas ir taikoma tik naujesniems modeliams, o ne atnaujintoms dalims, tokioms kaip „Raptor Lake Refresh“.

Galimas „Intel Core Mobile H“ serijos procesorių pervadinimas („Ultra“ yra neprivalomas):

  • „Core i9 1XX00H“ → „Core (Ultra) 9 1X0XH“
  • „Core i7 1XX00H“ → „Core (Ultra) 7 1X0XH“
  • „Core i5 1XX00H“ → „Core (Ultra) 5 1X0XH“
  • „Core i3 1XX00H“ → „Core (Ultra) 3 1X0XH“

„Intel“ direktorius teigia, kad bendrovė atsidūrė lūžio taške, nes vyksta naujos kartos klientų produktų kūrimas. Artimiausiomis savaitėmis „Intel“ turėtų pateikti atnaujintą šią naują produktų pavadinimų schemą.

1 Komentaras

  1. GreenZebra parašė:

    Ultra prides extra fps prie zaidimu 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.