„Intel“ patvirtino Z390 egzistavimą, sulauksime ir X399

Pagaliau nebereikia spėlioti ir daryti visokiausių išvedžiojamų apie Z390 pagrindines plokštes, nes „Intel“ dokumentas aiškiai parodo, kad toks mikroschemų rinkinys egzistuoja. Tuo pačiu tampa aišku, kad 300-osios serijos mikroschemų rinkiniai palaikys ir būsimus „Cannon Lake“ procesorius. Galėtume tikėtis, kad „Cannon Lake“ gali pasilyti ir 8 fizinius branduolius vidutinės spartos platformoje.

Tame pačiame dokumente matome ir X399 mikroschemų rinkinį. Panašu, kad „Intel“ nė motais ką daro AMD. „Intel“ savo aukštos spartos platformai pasiūlys tokį patį mikroschemų rinkinio pavadinimą kaip ir AMD. Tai tikrai nepadės mažiau suprantantiems, kurie bando susirinkti kompiuterį.

Labiausiai tikėtina, kad apie naujas Z390 ir X399 pagrindines plokštes išgirsime „Computex“ metu, birželį.

3 Komentarai

  1. kernel_panikuoja parašė:

    Dabar dar tegu isleidzia 8C16T uz 380EUR su prilituotu IHS ir as prizadu daugiau nebevadinti Intel’io zydu kontora 😀

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      To tikrai nebus. 8 Core išleis, bet bus pasta. Ir tikrai ne už 380, nors negali žinoti.

      • kernel_panikuoja parašė:

        Del pastos tai as ir manau, kad ji bus, jeigu jau net i HEDT deda 🙂 Na nebent ivyktu koks nors stebuklas, ir intel salia sekanciu HEDT (kurie pagal gandus bus lituojami) kartu pradetu lituoti ir mainstream. Bet to nebus 😀

        O kas del kainos, tai as tiesa sakant nemanau, kad ji bus didele. Jeigu uz toki CPU prasys daug, vadinasi to CPU paskirtis bus ne actually konkuruoti su Ryzen’u, o islaikyti moraline spartos karuna segmente. Prisimink, kad kai buvo gandai apie 6C Intel mainstream, visi irgi sake, kad bus brangesni, bet siaip kaina isliko +- analogiska pagal kartas.

        Anyway, pamatysime. Bet kuriuo atveju papildomas pasirinkimas yra geriau, nei jo nebuvimas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.