„Intel“ planuoja „ARC A770“ išleisti spalio 12 d. už 329 USD

„Intel“ pranešė tik apie vieno naujo ARC produkto išleidimą ir jo kainą. Tai yra serijos flagmanas „ARC A770 Limited Edition“, kuris bus pristatytas spalio 12 d. „Intel“ generalinis direktorius patvirtino, kad A770 kainuos 329 JAV dolerius, o tai iš tiesų labai maža kaina šiam modeliui. Primename, kad A770 turi visavertį ACM-G10 grafinį procesorių su 32 „Xe“ branduoliais ir nuo 8 iki 16 GB atminties. Tačiau „Intel“ riboto leidimo modelyje yra tik 16 GB versija. Tad gali būti, kad 329 JAV dolerių kaina gali būti susijusi su 8 GB modeliu.

„Intel“ teigia, kad jų vaizdo plokštė siūlo iki 65 proc. geresnį pikinį našumą, palyginti su konkurentų produktais (tikriausiai lyginama su NVIDIA RTX 3060 serija), apdorojant Ray Tracing efektus.

Deja, informacijos apie A750 ir A580 vaizdo plokščių prieinamumą kol kas nėra, jau nekalbant apie jų kainas. Ryan Shrout, kuris buvo „ARC Alchemist“ rinkodaros kampanijos veidas, patvirtino, kad daugiau apie A750 GPU išgirsime vėliau šią savaitę. Be to, Pat Gelsinger patvirtino, kad A770 LE jau siunčiami apžvalgininkams.

Riboto leidimo modelius pardavinės „Intel“ ir jų mažmeninės prekybos partneriai. Bendrovė išleido šias naujas nuotraukas, kuriose pristatomos „ARC Limited Edition“ pakuotės.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.