„Intel“ savo DG2 diskrečias vaizdo plokštes turėtų išleisti CES 2022 parodoje

Visiems aišku, kad „Intel“ planuoja išleisti DG2 diskrečias vaizdo plokštes asmeniniams ir nešiojamiems kompiuteriams. „Hardware Academy“ yra populiarus „Weibo“ platformos kūrėjas ir teigia, kad gavo naujos patikimos informacijos apie DG2 vaizdo plokščių išleidimą. „Intel“ savo diskrečias vaizdo plokštes turėtų išleisti CES 2022 parodos metu – pačioje kitų metų pradžioje. Jei informacija yra teisinga, tai DG2 vaizdo plokščių atskleidimo galime tikėtis šiemet. Dabar labai populiaru pirma pranešti apie būsimą produktą ir jį išleisti kiek vėliau.

CES 2022 parodoje „Intel“ taip pat turės ir kitų produktų. Tikimasi „Alder Lake“ procesorių nešiojamiems kompiuteriams ir dar daugiau. „Intel“ iš viso ruošia bent penkis DG2 modelius. Galingiausias iš jų turės 512 vykdomųjų vienetų ir 16 GB GDDR6 atminties. Tikimasi, kad galingiausia „Intel“ vaizdo plokštė lenks arba aktyviai kovos su RTX 3070.

5 Komentarai

  1. SoTOP parašė:

    Galvojau kad šiek tiek anksčiau bus, būtų išsipardavę viską jeigu paleistų lapkričio viduryje.

  2. Darius_here parašė:

    Sprendžiant iš dg1 labai silpnų žaidimų rezultatų, manau galingiausia dg2 daugumoje žaidimų bus apylygė rtx3060 ir turbūt net ne TI spartai . Gal kokiam specialiai pritaikytam softe ir parodys savo.

    • kernelis parašė:

      Mano spejimas butu, kad top DG2 ant raster bus tarp 3070 ir 3080, gal net arciau 3080. Ant compute API gali buti dar greitesne. RTRT greiciausiai suck’ins, bet nenustebciau, jei butu geresnis, nei RX 6000. Turbut tures superior media engine’a ir fycerius, ant kai kurio productivity/content creation turetu buti netgi lyderiai. Bet is kitos puses perf greiciausiai bus labai issibarstes pagal naudojama app/zaidima, nes tai naujas GPU su naujais driver’iais. Turbut visokiu issues/bugs irgi bus nemazai. Mano spekuliacija 🙂

      Bet siaip adex gerai pastebejo, pagal isleidimo laika ir turint omenyje, kad praktiskai viskas dar lagins kazkiek, jos didziaja lifetime dali pagr. konkurentai bus kazkas is Lovelace ir NAVI 3x.

  3. adex parašė:

    kol bus tai ar nereikes aktyviai su kokia nors 4050(ti) kovoti? 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.