„Intel“ savo partneriams mažina „Alder Lake“ procesorių kainas

Remiantis „DigiTimes“ pranešimu, keliems tiekimo grandinės šaltiniams buvo pasakyta, kad „Intel“ artimiausiais mėnesiais penkiais procentais sumažins „Alder Lake“ procesorių kainas OEM gamintojams, įskaitant „Core i5“ ir „Core i7“ modelius.

Tai būtų jau antras kainų sumažinimas šiais metais, nes per pastaruosius kelis mėnesius „Intel“ savo procesorių kainas esą sumažino net dešimčia procentų. Pažymima, kad tai precedento neturintis žingsnis, nes paprastai „Intel“ tokią politiką taiko senesnės kartos procesoriams arba modeliams, kurie skirti konkrečiai nišai.

Vartotojams tai puiki žinia, nes galiausiai tai lems geresnes iš anksto surinktų sistemų ir nešiojamųjų kompiuterių, taip pat dėžutėje esančių procesorių kainas. Tačiau tai yra ženklas, kad pardavimai lėtėja dėl su bendra ekonomika susijusio netikrumo ir gamintojai pasitelkdami žemesnes kainas bandys pagyvinti pardavimus.

„DigiTimes“ teigia, kad vienas iš didžiausių asmeninių kompiuterių gamintojų antrąjį ketvirtį pastebėjo daug silpnesnę nei tikėtasi paklausą ir yra pasirengęs sumažinti liepos mėn. komponentų užsakymų skaičių net 80 proc.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.