„Intel“ traukinys nesustoja, vėl puikus finansinis ketvirtis

„Intel“ finansiniai rezultatai nuo AMD pastangų visai nenukenčia, nes kompanija ir toliau labai sėkmingai generuoja pinigus. Per trečią šių metų ketvirtį „Intel“ pajamos siekė 16.1 mlrd. JAV dolerių, tai yra 2 % daugiau nei lygiai prieš metus. Nors pajamos ir neatrodo smarkiai išaugusios, bet pelnas per tris mėnesius siekė net 4.5 mlrd. JAV dolerių. Lygiai prieš metus, tuo pačiu laikotarpiu, pelnas buvo 3.4 mlrd. JAV dolerių. Tad šiemet pelnas išaugo 34 %.

Pažvelgę į kitus duomenis matome, kad „Client Computing Gruop“, kurie yra atsakingi už įprastų procesorių pardavinėjimą daugiau pajamų nei pernai sugeneruoti nesugebėjo. Tai turėtų būti AMD „Ryzen“ procesorių išleidimo pasekmė. Kaip matome, kitos sritys pajamas didino.

14 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    tragedija visiems…norintiems pirkti IT prekes uz NE Inteline kaina….

    • IFeelYou parašė:

      Na čia kaip pažiūrėsi. Intel nėra vienalytė kompanija. Iš lentelių (ir M. K post’o) matosi kad pajamos didėjo visose grupėse išskyrus Client Computing Group, tai reiškia kad AMD vis dėlto pristabdė iki šiol ištisai šioje grupėje buvusį pajamų augimą, ir per Intel susirinkimą jie šampano dėl šito tikrai negers, nes Client Computing Group pajamos ženkliai viršija visas kitas 4 grupes.
      Be to nėra esmė ką ten Intel sugeneravo, esmė kad AMD gavo pirmą pelną per daug metų. O Intel kaip ir IBM ar panašaus dydžio konglomeratai manau anksčiau ar vėliau pereis prie kitų sektorių nei stacionarūs kompiuteriai ir jų share rinkoje mažės.

  2. DasMachine parašė:

    http://www.tomshardware.com/reviews/intel-optane-ssd-900p-3d-xpoint,5292-2.html

    280GB duoda i kaulus 1TB-2TB modeliam. Kaina nemaza, bet entuziastams ikandama.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.