„Intel“ vaizdo plokštės – 2020 metais

Jau seniau buvo kalbų, kad „Intel“ dirba ties diskretine vaizdo plokšte, o dabar žinome, kad tokio produkto išleidimas numatytas 2020 metais. Tai pranešė Raja Koduri, kuris visai neseniai prisijungė prie „Intel“, seniau dirbęs AMD, kur buvo „Radeon Tehchnologies Group“ galva.

Kalbama, kad nauja vaizdo plokštė gali būti skirta žaidėjams, o tai būtų labai įdomu. Didesnė konkurencija šiame segmente tikrai pradžiugintų ne vieną. Tiesa, mažai tikėtina, kad „Intel“ iškart bandys siekti spartos karūnos. Veikiau kompanija taikys į vidutinį spartos segmentą. Jei „Intel“ projektas bus vykęs, jie patys ne vieną kartą parodys demonstraciją, kad galėtume įsitikinti vaizdo plokštės sparta dar iki jos oficialaus išleidimo.


5 Komentarai

  1. mafo parašė:

    Tiesiog puiki žinia. Galima tikėtis ar viltis, jog kainos nebekops į tokius debesis.

  2. Nukainotas parašė:

    O integruotų GPU negalima ištobulinti iki žaidėjams reikalingo lygio? Būtų, ko gero, per daug komplikuotas aušinimas CPU ir GPU toj pačioj vietoj?

    • Povilas parašė:

      Galima, bet kas nustato zaidejams reikalinga lygi?

    • BC00 parašė:

      Labiau komplikuota kaip visa tai sudėti į sveiko proto dydžio lustą. Intel labai geros patirties su aušinimu įgijo pieš savaitę Computex’e… CPU+iGPU aušinimas jiems nebūtų joks komplikuotumas 😀

    • pasimetes parašė:

      Aš manau, kad sumažėtu pasirinkimo laisvė ir upgrad’ė galimybės, kalbant apie AK. Be to procesorius manau keičiamas rečiau nei vaizdo plokštės, bent taip buvo iki ryzen’o ir intel’io core lenktynių. Aišku laptopams, tai butu toks variantas perfect.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.