Intel atskleidė informaciją apie naują Atom platformą

Šią savaitę Kinijoje, Pekine vykstančiame IDF forume didžiausias lustų gamintojas Intel oficialiai pristatė \’Oak Trail\’ Atom platformą, kuri naudoja 45nm technologijos lustus ir yra skirta planšetiniams kompiuteriams.

Tačiau forume buvo kalbama ir apie naujus, šių metų antrojoje pusėje pasirodysiančius 32nm technologija paremtus sprendimus. Intel 32nm Atom turės keletą skirtingų platformų. Cedar Trail bus skirta internetiniams nešiojamiems kompiuteriams, „all-in-one“ sistemoms. Medfield bus skirta išmaniesiems telefonams ir kitiems mobiliems įrenginiams. Buvo paskelbta ir apie prieš tai negirdėtą Cloverview platformą. Pastaroji bus skirta planšetiniams kompiuteriams. Nors Intel neatskleidė daug detalių apie Cloverview, tačiau pažadėjo, kad naujoji platforma naudos mažiau energijos ir bus spartesnė už pirmtakus.

Cloverview paremti produktai gali pasirodyti pasirodyti pačioje šių metų pabaigoje arba 2012 metų pradžioje. Galima numanyti, kad produktai su naująja platforma naudos naująją Microsoft operacinę sistemą Windows 8.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.