Intel Ivy Bridge bus suderinamas su LGA1155 lizdu

Nepaisant to, jog Intel šiuo metu savo IDF konferencijoje Pekine kalba apie Intel Atom platformas, technikos entuziastų portalai žvelgia ne į tai, bet stengiasi sužinoti kuo daugiau informacijas apie artėjančią Ivy Bridge platformą.

Intel Ivy Bridge platformos procesoriai bus pirmieji rinkoje pagaminti ypač pažangiu 22nm technologiniu procesu, o jų startas žadamas pirmajam kitų metų ketvirčiui. Tiesa, įdomu tai, kad šie procesoriai bus suderinami su LGA1155 lizdu, kuris šiuo metu matomas šeštosios serijos pagrindinėse plokštėse ir bus artėjančiose septintos serijos pagrindinėse.

Naujieji Intel APU procesoriai turės integruotą dviejų kanalų DDR3 darbinės atminties kontrolerį, naują, akivaizdžiai spartesnį DirectX 11 API palaikantį grafinį branduolį bei pasižymės Intel Turbo 2.0 technologija.

Kalbant apie septintosios serijos pagrindines plokštes, kurios bus Ivy Bridge platformos dalis, kaip pranešama, Intel pagaliau jose įtaisys įgimtą USB 3.0 sąsajos palaikymą, o su naujaisiais APU procesoriais bus įmanoma prie sistemos prijungti iki trijų monitorių.

1 Komentaras

  1. Jordan parašė:

    Ziuresim ziuresim, gal bus verta atsinaujinti 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.