Intel Ivy Bridge nukeltas į 2012-ų metų kovą?

DigiTimes portalo žiniomis, naujųjų Intel Ivy Bridge stalinių procesorių pasirodymas nukeliamas į 2012-ų metų kovo mėnesį, na o nešiojamiems kompiuteriams skirtos versijos turėtų pasirodyti dar po mėnesio – balandį.

Iki tol tikėtasi, jog Ivy Bridge turėtų pasirodyti dar pačioje 2011-ųjų pabaigoje arba 2012-ų metų pradžioje, tačiau šiuo metu sulėtėjęs centrinių procesorių pirkimas gali pakoreguoti giganto Intel planus. Maža to, kompanija gali nuspręsti planuotu metu nebeatnaujinti 24-os gamyklos, kurią paruošti 22nm Ivy Bridge gamybai reikia 500mln $.

Priminsime, jog Ivy Bridge bus dabartinių Sandy Bridge procesorių įpėdinis, ir naudos 3D Tri-Gate tranzistorius, kurie leis pasiekti didesnę spartą ir išlaikyti nedideles elektros sanaudas.

17 Komentarai

  1. bronius parašė:

    kiek men sita info… 3-4men? baisu…

  2. BC00 parašė:

    Nepatenkintasis, turbut 1-2d senumo, ar digitimes, guru3d ir bit-tech tokie lohatronai?

  3. ironvolf parašė:

    bronius turi laiko mašiną ir jam kelia nuostabą tokios senos naujienos, kurias jau yra skaitęs prieš 3-4 mėn. šitame puslapyje.

  4. BC00 parašė:

    Dabar lopuhai visi didziausi HW portalai pasaulyje tik ne fudzilla:P

  5. Atavar parašė:

    BC00 nesipusk sita info tikrai jau MAZIAUSIAI 3-4men senumo 🙂 Beje ir as pats cia ja kazkur dar buvau rases, jei neklystu. bronius visiskai teisus siuo atveju. IB 2012 Q2 tik mainstreamas, performance Q2 gale-Q3 pradzioj.

  6. BC00 parašė:

    Nieko baisaus jei kuri info ir pasikartoja, ypac kai TNas gerokai aptrintas, bet nereikia cia sokti i akis \"baisu baisu\", ismokit normaliai kritikuot, kaip \"ar tik nebuvo sita naujiena jau pamineta\", staigiai numetamas linkas ir paziurim kas teisus, o kas ne, ypac kai naujiena per pastarasias dienas atsirado zinomuose portaluose. As ir ne robotas, nesugaudau ir neprisimenu visu naujienu, ypac kai vasara nesidarbavau.

  7. Atavar parašė:

    Na cia kas be ko, nieko cia baisaus tikrai nera, bei atkreipt demesi/pataisyt tikrai galima ir nemenkinant.

  8. SB parašė:

    SB cia buvo ir bus teisiausias. Jei kas nepatinka, eikit i lopai.lt. Komentuojam tik naujiena, jei ne, man nesunku Ban uzdet. Prarasim 10-20 lankytoju, padejas as. Is 2k+ cia centai. Bukim biedni, bet teisingi vieni kitiems.

  9. Atavar parašė:

    Jau dabar atsisveikint ?:) Kad tik neatsitiktu taip paskui jog 2-3 zmones rasys cia naujiemas o pats vienas likes jas ir tekomentuosi… idomu kiek is tu 2k+ cia tera unikaliu, prisiregistravusiu ir bent kartais parasanciu, koki viena kita komentara. Neliks aktyviu nariu – labai greitai neliks ir tu 2k+ (kas tikrai nera daug)

  10. SB parašė:

    Atavar>Ne, mano vizija is pradziu jau buvo, kad cia tebutu naujienos ir apzvalgos, bet visi sake, jog forumo reikia ir komentaru. O ir musu reklamos kompanija matysit per visus galus nuo kitos savaites, tai nesijaudinkit, bus tu lankytoju.

  11. bronius parašė:

    Atavar +1, kas pakels suniui uodega jei ne jis pats 😉

  12. SB parašė:

    bronius>Uzmirskit ta skyle Facebook\’a nors karta.

  13. bronius parašė:

    Man neidomu ka galvojat, vistiek Loebas, Vetelis ir Kobe rukys kita sezona, tik palaukit iki spalio-lapkricio…. Kritika susikiskit i viena vieta, kaip vanduo nuo zasies…

  14. jagiux parašė:

    Aš nesuprantu kai kurių jus čia naujienas paskaityt atejot ar pabėdot koks SB ar dar kas nors blogi?jai jau jums taip blogai čia tai kokio velnio čia lankotės.

  15. bronius parašė:

    jagiux tikiu kad ta nuotrauka ideta tavo profili parodo ir tavo vidu, tu nuostabus… 😉

  16. SB parašė:

    bronius>Tavo vardas parodo, kad tau virs 60 metu ir laikas gult i lova, o ne prie PC sedet. Cia galima ivairiai isvartyt.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.