Intel Ivy Bridge pasirodys Computex 2011 parodoje

Birželio mėnesį Taivane vykstančioje Computex 2011 parodoje, lankytojai tarp gausybės dalyvių sulauks ir Intel stendo, kur bus demonstruojamas naujos kartos Ivy Bridge centrinis procesorius.

Manoma, jog Ivy Bridge architektūrinė kūryba yra pabaigta ir Intel pasiruošusi masinei naujos kartos procesorių gamybai. Daugeliui jau jokia nepaslaptis, jog Ivy Bridge bus gaminami naudojant patobulintą 22nm technologinį procesą, kuris turėtų gana pastebimai sumažinti elektros sąnaudas. Kristale bus sumontuotas ir spartesnis DirectX 11 API palaikantis grafinis posistemis. Maloni žinia ir ta, kad BIOS atnaujinimo pagalba, Ivy Bridge bus palaikomi Intel P67/H67 pagrindinių plokščių.

Kažin ar Computex 2011 parodoje Intel teiksis atskleisti daugelyje aplikacijų demonstruojamą Ivy Bridge spartą, tai greičiau kompanijos mėginimas parodyti savo partneriams, jog viskas vyksta pagal planą. Panašią demonstraciją kompanija buvo surengusi ir pernai vykusioje Computex 2010 parodoje, tik ten lankytojų dėmesio sulaukė jau pristatyti Sandy Bridge procesoriai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.