Intel Ivy Bridge procesoriai pasirodys balandžio pradžioje

Šiuo metu teigiama, jog naujos kartos Intel procesoriai, žinomi Ivy Bridge kodiniu vardu, aplenks tiek CES 2012 tiek, ir CeBIT 2012 parodas, kurios vyks atitinkamai sausio bei kovo mėnesiais. Naujieji procesoriai pasirodys tik balandžio pradžioje.

Pasak portalo DigiTimes, Intel jau balandžio 9 dieną pristatys visą eilę Ivy Bridge procesorių, tiksliau net 25 procesorius. Net septyniolika iš jų bus skirti staliniams kompiuteriams, na, o likusieji aštuoni – įprastiems nešiojamiesiems ir ultrabook‘ams.

Tikimasi ir daugybes naujų lustų rinkinių pagrindinėms plokštėms. Staliniams kompiuteriams pasirodys Z77, H77, Z75 ir B75 lustų rinkiniai skirti pagrindinėms plokštėms, o nešiojamiesiems – HM77, UM77, HM76 ir HM75. Gegužę Intel žada dar daugiau lustų rinkinių – Q77, Q75, QS77 ir QM77.

Mes tuo tarpu galime priminti, jog Intel Ivy Bridge procesoriai bus pagaminti ypač pažangiu 22nm technologiniu procesu ir savyje turės grafinį branduolį, kuris gebės darbuotis su DirectX 11 API technologija. Jis naudos LGA 1155 lizdą, taigi veiks ir dabartinėse 6 serijos pagrindinėse plokštėse.

1 Komentaras

  1. city50 parašė:

    DX11 palaikys, o ar bent 1080p be lag eis tai neaišku. Išvis tik nešiojamiem arba low-end\’am apu reikalingi.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.