„Intel“: pamatysite daugiau nei 800 mobilių kompiuterių dizainų su „Skylake“ procesoriais

„Intel“ stipriai stengiasi, kad jų naujausi „Skylake“ procesoriai galėtų konkuruoti visuose frontuose, o ypač didelis dėmesys buvo skirtas mobiliam segmentui. Todėl sulauksime daugiau nei 800 įvairiausių kompiuterių versijų su „Skylake“ procesoriais, kurie bandys rasti kelią į jūsų namus.

„Intel“ darbuotojas Kirk Skaugen pasidžiaugė, kad naujausius mobiliems įrenginiams skirtus „Skylake“ procesorius galėsime pamatyti daugiau nei 800 įvairiausio tipo kompiuterių. Pirkėjai iš viso sulauks net 48-ų naujų „Skylake“ mobiliems įrenginiams skirtų procesorių, kurie bus skirti visiem rinkos segmentams, o tai yra beprecedentis atvejis.

Mes jau seniau žinojome, kad „Intel Skylake“ architektūra yra labai lanksti, bet gal ne visi tikėjo, kad mums bus pasiūlyta tiek įvairiausių produktų. Naujausius „Skylake“ procesorius rasime mobiliose darbo stotyse, žaidimams skirtuose, įprastiniuose ir ultra plonuose nešiojamuose kompiuteriuose taip pat du viename sistemose bei aukštos spartos planšetėse. „Intel“ skaidrė drąsiai teigia, kad tai geriausias iki šiol sukurtas jų procesorius, kuris pasiūlys ne tik daugiau spartos, bet ir ilgesnį baterijos tarnavimo laiką bei leis sukurti plonesnius ir lengvesnius įrenginius.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.