Intel Pine Trail-M platforma dar labiau sumažins nešiojamųjų kainas

Kaip pranešama, artėjanti naujoji Intel mobili platforma Pine Trail-M, kurios pagrindas bus naujos kartos Intel Atom procesoriai, leis internetinių nešiojamųjų kainas sumažinti bent jau 50 JAV dolerių.

Intel planuoja į rinką pristatyti du naujus Atom Pineview šeimos procesorius – N450 ir N470. Abu jie yra gaminami 45nm technologiniu procesu, turės integruotą grafiką ir atminties valdiklį. Intel Atom N450 dirbs 1,66GHz dažniu, o brangesnis N470 modelis tesiskirs dažniu ir darbuosis 1,83GHz.

Šiuo metu vieni iš pigiausių rinkoje internetinių nešiojamųjų, kurie naudoja Intel Atom procesorius, kainuoja apie 300 JAV dolerių, tačiau gamintojų ši žemutinė kaina netekina. Intel teigia, jog panaudojant Pine Trail-M platformą, joje įtaisius N450 procesorių, nuo 512MB iki 1GB darbinės atminties ir 16GB SSD kaupiklį, nešiojamojo kaina neturėtų viršyti 250 JAV dolerių ribos.

Intel taip pat su galingiausiu N470 variantu duos laisvę gamintojams pasirinkti darbinės atminties kiekį, tačiau pabrėžia, jog didesnį atminties kiekį turinčių kompiuterių ekrano įstrižainė neturėtų viršyti 10,2 colių.

1 Komentaras

  1. nugat parašė:

    Tokie pareiškimai,tik juoką kelia.
    Neparduodame storesnės dešros iki 5cm storio,jei ji viršyja 1 kg…
    Žinoma,visi nori užsidirbti.
    Todėl apie žmogiškumą,net negali būti nė kalbos.(pasirinkimo laisvė…)

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.