Intel pristato dvi naujas savo vardo pagrindines plokštes

Kompanija Intel šiandien pranešė, kad atnaujino savo Desktop Board Extreme seriją dvejais naujais gaminiais pasižyminčiais Z68 lustų rinkiniais – tai yra LGA1155 lizdą turinčios pagrindinės plokštės Intel DZ68ZV ir Intel DZ68BC vardais.

Štai Intel DZ68ZV naudoja tokią pačią bendrą montažinę plokštę, kaip ir ankščiau pristatyta Intel DP67BG pagrindinė plokštė, tačiau vietoje P67 PCH, šį kartą naudojamas Z68 lustų rinkinys. Tai reiškia, kad viena iš naujųjų Intel pagrindinių plokščių stokoja vaizdo išvesčių.

Kalbant apie kitas specifikacijas, Intel DZ68ZV turi dvi PCI-Express 2.0 x16 lizdus, tris PCIe x1 lizdus ir net du senuosius PCI lizdus. Vienas iš didesnių pliusų, lyginant su ankščiau pasirodžiusiomis pagrindinėmis, yra Intel SRT technologijos palaikymas, dvi SATA 6 Gb/s jungtys, USB 3.0 jungtys ir net aštuonių kanalų integruotas HD garsas.

Intel DZ68BC yra visiškai naujo dizaino pagrindinė plokštė, kuri taip pat naudoja Z68 lustų rinkinį. Skirtingai, nei DZ68ZV atveju, čia mes matome vaizdo išvestis bei aukštos klasės pagrindinėms plokštėms būdingus atributus skirtus spartintojams.

Jungčių skaičius panašus į DZ68ZV – dvi PCI-Express 2.0 x16, tačiau jau net trys senosios PCI bei dvi PCIe x1 jungtys. Žinoma, čia yra ir SATA 6 Gb/s, ir USB 3.0 jungčių. Kalbant apie vaizdo išvestis, čia randame visas reikalingas – HDMI, DVI ir D-Sub. Tuo tarpu Lucid Virtu technologija leidžia tai išjungti, tai įjungti diskretinį vaizdo posistemį pagal poreikį.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.