Intel ruošia naujus šešių branduolių procesorius

Pranešama, kad didžiausias pasaulyje lustų gamintojas Intel dirba prie dar spartesnės šešių branduolių Core i7 „Gulftown“ centrinio procesoriaus versijos. Teigiama, kad ji pasirodys šių metų pabaigoje ir vadinsis 990X Extreme Edition vardu.

Naujasis procesorius, kaip ir kiti Extreme Edition žymą turintys gaminiai, turės atrakintą daugiklį, kas padės spartintojams pasiekti geresnius rezultatus. Tiesa, Intel Core i7 990X EE turėjo pasirodyti tik kitų metų pirmajame ketvirtyje, tačiau kompanija nusprendė atkelti jo pasirodymą, taigi jis pasirodys ketvirtajame šių metų ketvirtyje.

Kompanija ruošia ir pigesnį šešių branduolių procesorių, kuris, beje, bus pigiausias serijoje. Jo kaina bus mažesnė ir už artėjančio Core i7 990X, ir už šiuo metu rinkoje esančio 980X. Tai bus aukštos klasės Core i7 970 modelis, kuris įsitaisys kaip tarpinis variantas tarp keturių ir šešių branduolių Core i7 procesorių. Šis procesorius pasirodys trečiajame ketvirtyje.

4 Komentarai

  1. cepukas parašė:

    gera naujiena liux,bet toks puslapis kaip technologijos ir games lt jau vakar ryte paskelbe sita naujiena,miegi SB. 🙂
    O kazkada technews buvo lyderis ant naujienu,dabar ziuriu jau nebe,prarandu pasitikejima 🙁

  2. JisVisadaSalia parašė:

    Ko jūs čia paskutiniu metu puolat ant technews.lt. Gal žmonės turi asmeninį gyvenimą, rūpesčių ir visa kita… Krizė taigi 😀

  3. nanoWorld parašė:

    Ne krize o sesija greiciausiai.

  4. Ambient parašė:

    tokiu kai cepukas isvis nenoreciau isileist i svecius, tai ko cia lendi jei anuose puslapiuose visas naujienas perskaitei seniausiai? pasitikejime tu…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.