„Intel Skylake“ skirtų staliniams kompiuteriams tikriausiai sulauksime rugpjūtį

 Pasak naujausių gandų „Intel Skylake“ procesoriai skirti staliniams kompiuteriams bus pradėti pardavinėti vėlyvą rugpjūtį. Remiantis „Intel“ procesorių išleidimo planu šie procesoriai turėjo būti pristatyti antrame ketvirtyje, dauguma tikėjosi, kad tai bus padaryta „Computex“ parodos metu, kuri vyks birželį.

Šį gandą išplatino Taivanio motinių plokščių gamintojai jie teigia, kad „Intel“ perspėjo savo partnerius gaminančius motinine plokštes, apie vėluosiančius naujausius „Skylake“ procesorius, tuo pačiu atidedamas ir 100-osios serijos mikroschemų rinkinių išleidimas. Ši žinia labai, nuliūdino „Intel“ partnerius, kurie ne tik, kad turės laukti papildomus du mėnesius kol galės pardavinėti naujausias motinines plokštes, kurios tūrėtų būti aktyviai perkamos, bet ir tikriausiai negalės jų eksponuoti „Computex“ parodos metu vyksiančios birželį.

Pasak to pačio šaltinio „Intel“ šio žingsnio ėmėsi dėl to, kad nauji „Skylake“ procesoriai nesumažintų jau dabar rinkoje esančių procesorių  pardavimų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.