Intel vėluos su USB 3.0 sąsają palaikančiais lustų rinkiniais

Leidinys TechEye, remdamasis gauta informacija iš pagrindinių plokščių gamintojo Gigabyte, praneša, kad Intel nusprendė atidėti USB 3.0 sąsają palaikančių lustų rinkinių pasirodymą iki 2012 metų, kai buvo tikėtasi, jog jie pasirodys jau kitąmet.

Tiesa, kompanija šiuo metu ruošia ir atskirą lustą, kuriuos šiuo metu siūlo NEC ir VIA kompanijos. Tai iš esmės ir yra vienintelis būdas pagrindinių plokščių gamintojams į savo pagrindines plokštes įdiegti USB 3.0 sąsają.

Spėjama, kad integruoti USB 3.0 į lustų rinkinį gali būti sunkiau, nei buvo tikėtasi ankščiau, tačiau kompanija Intel neturi ko nusiminti. AMD taip pat su naujuoju SB850 pietiniu „titlu“ siūlo tik USB 2.0 palaikymą, nors ir 6Gbps SATA jungtį, tad ir skubėti nėra kur.

7 Komentarai

  1. XavIer parašė:

    Kazkaip ziuriu naujienos mire, kur apzvalga apie nauja iphone 4? 🙂

  2. nanoWorld parašė:

    cia vyrai sneka tik apie rimtus dalykus 😀

  3. Crunk parašė:

    zemai kaba ir man tie iphone 😀

  4. linaaslt parašė:

    Si intel zingsni galima pilnai suprasti. Mano manymu jie su savo Light Peak technologija isvis bandys isstumti usb standarta is kompiuteriu rinkos, to jiems ir linkiu, nes usb3 palyginus su intel technologija atrodo nekaip. o intel jau dirba ir su technologiju kurejais. manau jie tikisi paleist savo technologija i rinka iki 2012 tuomet jiems ne nereikes integruoti usb i savo platformas.

  5. -NRJ- parašė:

    LightPeak tai be abejones sveikintinas dalykas, ir labai laukiamas. tik kai zinai kaip isisaknyjes USB stqandartas, sunku butu tiketis greito ir iskarto sekmingo perejimo, jeigu toks planuojamas pas Intel. nors pamatysim kaip istiesu

  6. nugat parašė:

    Nervina šiek tiek tie usb šakotuvai ir pan.
    Kaišiok ir kaišiok vis,tai raktą,tai kortelę,ir t.t.
    Geriausia būtų be abejo,per atstumą viskas…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.