Intel Z68 pagrindinės ir iš MSI bei Gigabyte stovyklų

Dėl tos priežasties, kad apžvelgiant visų keturių kompanijų produktus naujiena taptų gremėzdiška, tęsiame Intel Z68 Express lustų rinkiniu pagrįstų pagrindinių anonsus. Šioje naujienoje produktai iš MSI bei Gigabyte kompanijų.

Nieko nuostabaus, kad ir MSI oficialiai prisijungė prie Z68 klubo, tačiau pristatė vos tris pagrindines plokšte. Štai MSI Z68A-GD80 pritaikyta ATX formatui, Z68MA-ED55 microATX, o kiek vėliau pasirodysianti Z68A-G65 taip pat ATX formatui.

MSI išskirtinumas – panaudoti Military Class II komponentai ir OC Genie II spartinimo funkcija kartu su galimybe BIOS valdyti pele. Nereikėtų pamiršti ir kitos išskirtinai MSI pagrindinėms matomos funkcijos, tai yra Winki 3 operacinės sistemos, kuri užsikrauna žaibiškai.

MSI Z68A-GD80 ir Z68MA-ED55 turės netgi iki šešių USB 3.0 jungčių, kurios keturios jau ir taip yra galinėje dalyje su galimybe prijungti dar dvi korpuso priekyje. Visos pagrindinės, įskaitant ir Z68A-G65, turi daugiau nei vieną PCIe x16 liniją, taigi palaiko keletą AMD arba nVidia vaizdo posistemių, kaip ir DDR3-2133 darbinę atmintį.



Gigabyte šeima – gausiausia. Kompanija anonsavo net vienuolika pagrindinių plokščių, devynios iš jų įprasto, ATX formato, dvi – microATX. Net dešimt iš jų turi daugiau nei vieną PCIe x16 liniją, o įdomiausi tai, kad visos palaiko DDR3-2200+ darbinę atmintį ir pasižymi Touch BIOS Windows aplikacija, apie kurią esame kalbėję kiek ankščiau. Likusios savybės yra lygiai tokios pačios, kaip ir MSI pagrindinių plokščių, o plačiau apie visas vienuolika pagrindinių plokščių galite pasiskaityti oficialiame Gigabyte tinklalapyje.

2 Komentarai

  1. Povilas parašė:

    va cia daigtas 🙂 +

  2. edwinas2 parašė:

    Nereikėtų pamiršti ir kitos išskirtinai MSI pagrindinėms matomos funkcijos, tai yra Winki 3 operacinės sistemos, kuri užsikrauna žaibiškai.
    Va čia tai sudomino,kas ten per os?Įrašyta į pačią motininę ar kaip?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.