Internete pasirodė iPhone HD prototipas

Ketvirtosios kartos Apple iPhone telefonas jau nėra jokia paslaptis, kai kažkas iš Apple darbuotojų šį telefoną užmiršo viename iš JAV barų. Situacija atrodo komiška, o dar geriau yra tai, kad telefonas pakliuvo į technikos entuziastų rankas.

Prototipo fotografijas į internetą išplatino vieni iš žinomiausių technikos portalų pasaulyje – Engadget.com ir Gizmodo.com. Apple iPhone 4G, ar tiesiog iPhone HD, pretenduoja tapti kiek sunkesniu aparatu – Gizmodo teigia, kad jis sveria 140 gramų, kai iPhone 3GS apie 135 gramus. Žvelgiant į dizainą, matome aliumininius šonus ir veikiausiai keramikinį galinį dangtelį.

Su iPhone HD taip pat atkeliaus garso valdymo mygtukai, Micro-SIM jungtis bei kiek talpesnė baterija. Prototipas taipogi pasižymi, kaip teigiama, aukštesnės rezoliucijos kamera su blykste, priekine vaizdo kamera vaizdo skambučiams. Pranešama ir apie geresnį ekraną, kurio rezoliucija gali siekti 640×960 taškų, dėl ko ir ruošiama nauja iPhone versija.

Gizmodo patvirtino, kad prototipas yra tikras, nes jo pasigedo pati Apple, nors kompanija oficialios ar išsamesnės informacijos nepateikė. Apie telefoną taip pat nieko oficialaus nesužinosime veikiausiai iki pat birželio, kada ir tikimasi jo pasirodymo. Labai tikėtina, kad šis neva „telefono pametimas“ yra reklaminis triukas ir stebima vartotojų reakcija į nutekintas specifikacijas bei produkto dizaino pasikeitimą.


4 Komentarai

  1. Nerijuz-2BIG4U parašė:

    Na panasu kad radusiems pasiseke, nors gali tekt ir grazint. Ir isvaizda lyg ir grazesne, bei teikia daugiau pasitikejimo tvirtumo atzvilgiu, nors dar noretusi paciupinet kad isitikinciau.

  2. Padarass parašė:

    Kaip čia tas 4G ? Tipo WiMax, ar šeip tik numeracija?

  3. Esthreel parašė:

    4G reiskia 4Gen generation. jokio wimax

  4. ZooM parašė:

    naujas grazesniss.. 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.