Internetinėje parduotuvėje įrašai apie „Ryzen 3000“ procesorius

Reikia pradėti nuo to, kad informacija nėra patvirtinta, tad viską vertinkite atsargiai. Rusų internetinėje parduotuvėje atsirado įrašas apie „Ryzen 3000“ procesorius. Minimi visi procesoriai, apie kurios buvome girdėję anksčiau, išskyrus „Ryzen 9 3850X“, kuris, tikint senesniais gandais, bus išleistas vėliau nei kiti „Ryzen 3000“ modeliai.

Šis įrašas kiek keistas dėl to, kad atkartotos seniau „AdoredTV“ paskelbtos specifikacijos, tad tai gali būti tik norėjimas sukelti susidomėjimą, o ne realiai iš tiekėjų gauta informacija. Naujų procesorių kainos liko nepaskelbtos, bet visos techninės detalės kaip ant delno. Galingiausias „Ryzen 9 3800X“ modelis turės net 16 branduolių ir 32 gijas, Turbo dažnis sieks 4.7 GHz. Dar didesnį Turbo dažnį turės „Ryzen 7 3700X“, jis sieks net 5 GHz, bet branduolių kiekis jau bus sumažintas iki 12.

14 Komentarai

  1. Strelok parašė:

    e-katalog ne internetine parduotuve. Veikia panasiai kaip kaina24.lt . Cia sablonai busimu cpu ideti, kad butu lengviau redaguoti ant releaso.

  2. SoTOP parašė:

    Verkė žmonės po Vegos išleidimo, kad nereikia hype’inti ir po to verkti, bet panašu vėl bus ašarų.

  3. Povilas parašė:

    o bus naujos motherboard 3000 ryzenams? nes jei socketas tas pats, tai nera prasmes leisti, ar del kazkokiu features visgi isleis naujas?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.