„iPhone X“ su USB-C jungtimi parduotas už 86 000 USD

Praėjusią savaitę kainos pasiūlymas buvo pastovus ties 85 000 USD, o per kelias dienas jis sugebėjo pakilti iki 86 001 USD. Buvo keletas pasiūlymų, kurie buvo didesni, bet vėliau jie buvo atšaukti, įskaitant netikrą 1 milijono dolerių pasiūlymą, kuris buvo ištrintas praėjus mažiau nei valandai po paskelbimo.

Pasak Pillonel‘io, pirmasis žingsnis buvo įsitikinti, kad elektronika veikia, tada jis atvirkštinės inžinerijos dėka išanalizavo „Apple C94“ jungtį ir sukūrė išskirtinę montažinę plokštę su moteriško tipo USB-C jungtimi. Kai buvo sudarytos schemos, jungtis buvo sumontuota telefone, kuri tada veikė be problemų.

Laimėtojas gaus „tikrą kolekcijos eksponatą bet kuriam Apple gerbėjui“, taip sakė inžinierius, tačiau naujasis savininkas neturi iš naujo nustatyti, atnaujinti ar ištrinti įrenginio programinės įrangos, taip pat naudoti jo kasdien. Jis taip pat neturėtų keisti vidinių elementų.

4 Komentarai

  1. EscO parašė:

    atvirkštinės inžinerijos- angliškai sakoma ‘reverse engineering’ kas iš esmės reiškia „aš išsiaiškinu kaip veikia vienas dizainas ir jeigu perprantu galiu patobulinti arba nukopijuoti“ lietuviško analogo manau tam nėra

  2. Daemon parašė:

    Rodo virš straipsnio kažkokią email formą. Pranešu 😀

  3. EgidijusL parašė:

    Dabar nepamenu, Strange Parts tik bandė įmontuoti USB-C ir nesigavo, ar gavosi?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.