„iPhone X“ pasekėjas bus pigesnis

„Digitimes“ praneša, kad „iPhone X“ pasekėjas bus pigesnis, galimai net pigiausias telefonas visoje naujų telefonų serijoje. Pagal dabartinius duomenis, „Apple“ pavyko nemenkai sumažinti būsimo telefono gamybos kaštus lyginant su dabartiniu modeliu. Manoma, kad „Apple“ pavyko sutaupyti daugiau nei 10 % naujojo telefonų komponentų sąskaita. 2017 metais pradėjus gaminti „iPhone X“ jo savikaina buvo daugiau nei 400 USD.

Naujasis modelis turėtų gauti 5.85 OLED ekraną ir galimai bus pigesnis nei kiti du nauji telefonai. „Apple“ dar planuoja išleisti 6.1 colio LCD ekraną turintį modelį, o flagmanu taptų telefonas su 6.45 colio OLED ekranu. Kompanija seniau planavo pasiūlyti ir 5.8 colio LCD ekraną turintį telefoną, bet dabar projektas yra sustabdytas, o vietoj to sulauksime telefono su OLED ekranu.

Viena iš situacijos priežasčių yra nepakankama „iPhone X“ paklausa. „Samsung“ nepardavė planuoto kiekio OLED ekranų panelių, dėl ko labiau linkusi leistis į derybas ir OLED ekranus pasiūlė geresnėmis kainomis. Tai leis „Apple“ pasiūlyti telefoną su OLED ekranu pigiau nei iki šiol.

6 Komentarai

  1. IFeelYou parašė:

    Gal newdiamond ar Strelok turi ką pasisakyti šiuo klausimu? 🙂

    • Strelok parašė:

      Galiu tik pasakyti, kad ironiška kaip Apple savo nesėkmę parduoti daugiau Iphone X sugebėjo paversti savo sėkme Samsung’o sąskaita. O dabar naudosis pigesniais OLED ekranais. Well played Apple, well played. Still Apple is Satan reincarnate. Bandys liaudį pigesniais Rojaus obuoliais suvilioti ir į savo pragarą ( arba kaip jie vadina ‘ekosistemą’) nusitempti.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.