Iš „Intel“ sulauksime „Tiger Lake-H“ procesorių

Rugsėjo antrą dieną „Intel“ atskleis „Tiger Lake-U“ procesorius, kurie bus skirti ploniems nešiojamiems kompiuteriams. Šie procesoriai bus gaminami naudojant 10 nm litografiją ir turės naują „Willow Cove“ branduolį, kuris siūlys apie 25 % didesnę spartą per taktą lyginant su „Skylake“ architektūra.

Panašu, kad „Intel“ taip pat ruošia „Tiger Lake-H“ procesorius galingiems nešiojamiems kompiuteriams. Šie procesoriai turėtų būti išleidžiami 2021 metų pirmame ketvirtyje. Jie turės iki 8 branduolių ir palaikys DDR4 atmintį. „Tiger Lake-H“ procesoriai bus su 35 W TDP ir kol kas neaišku, ar šie nauji procesoriai egzistuos kartu su „Comet Lake-H“ serija, ar ją pakeis. Apie „Tiger Lake-H“ procesorius žinoma mažai ir labai tikėtina, kad rugsėjo mėnesio renginyje apie juos bent kažką išgirsime.

1 Komentaras

  1. kernelis parašė:

    Tie 8C modeliai butu visai nieko ir desktope, bent jau kai kuriems zmonems. Kad ir mazesnio daznio, bet 35W 8C CPU su dideliu IPC visai gerai developeriams pvz., kokiam mini-ITX build’ui super. Aisku nelygis Intel’iui is marketingo puses leist tokius i desktop’a, kai senesne karta greitesne butu 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.