Išankstinė „RX Vega“ kaina Švedijoje atrodo keistai

Nordic Hardware“ iš savo artimų šaltinių gavo išankstinę mažmeninę „Radeon RX Vega“ kainą Švedijai. Ir ji tikrai nedžiugina.

Taigi, už „Radeon RX Vega“ pardavėjai yra pasiruošę prašyti 9000 SEK, kas yra apie 1093 JAV doleriai. Ši kaina atrodo neteisinga. Nes Švedijoje GTX 1080 Ti kainuoja apie 8000 SEK ( 970 USD), o GTX 1080 apie 5600 SEK (680 USD).

Kaip žinome, iki šiol, „RX Vega“ demonstruoja panašią į paprastos GTX 1080 spartą, o ne į Ti versijos. Tad jos ir kaina turėtų būti daug žemesnė. Gal tai tik mažmenininkų noras pasipelnyti, iki oficialios kainos paskelbimo liko ne tiek daug laiko, tada viską ir sužinosime.

11 Komentarai

  1. BC00 parašė:

    Bus kaip atsitiko su pirmosiomis X299 motinų kainomis…

  2. Jordan parašė:

    Burbulas kažkoks. Jei nebus pigiau už gtx1080 nieks nenorės jų pirkti.

  3. ZBalsas parašė:

    Uždėjo kainas tiesiog plius minus, net nežinodami oficialių. Kai sužinos tikras kainas, tada pakeis.

  4. Erne parašė:

    Reikia tiketis , kad kris valiutu kursai tada nusileis is debesu visokios nvidios ir amd , dar as kai dejausi rigus is kortu pirkau rx 470 po 190 eu. ir pelna nese 1.5 eu. o dabar kas darosi sustojo laikas kazkaip vel daro panasia suma tos kortos o kainos liko 400-700 eu. uz korta, dirbtinai sukele kainas ir is to lobsta , gal net gamyba kortus sumazino specialiai , kas per idiotizmas moketi dabar uz vaizdo korta 3 kart daugiau nei buvo pries 4 menesius , idomus cia dalykai vyksta , o gal pati amd pradejo mininti su savo kortom todel ir tokios tokeles.

    • kernel_panikuoja parašė:

      Nvidia ir AMD cia ne prie ko – jie ploksciu negamina, o pardavineja chip’us. Kainas kelia grandis nuo galutiniu parduotuviu iki, galbut, ploksciu gamintoju. Gamers Nexus dare apklausa HW gamintoju del to mining’o, dauguma atsake neutraliai arba neigiamai, kas del itakos ju verslui. HW kontoros pacios neuzsiima jokiu mining’u – jiems tai neapsimoka.

  5. BC00 parašė:

    Bet kuriuo atveju AMD neleis tokių retail kainų jeigu sparta tik GTX 1080 lygio.

  6. BC00 parašė:

    Kas dar nematė Vega vs 1080 Ti in Doom
    https://www.hardocp.com/article/2017/07/26/blind_test_rx_vega_freesync_vs_gtx_1080_ti_gsync
    6 žaidėjai skelbė lygiąsias
    3 už Vega
    1 už Ti
    Tiek, kad nuomonei įtaką galėjo padaryti pačio LCD technologijos (FreeSync/G-Sync).

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.