Išbandyti 7 žaidimai su ir be „Denuvo“ apsaugos

Apie „Denuvo“ apsaugą kalbama daug ir dažniausiai atsiliepiama neigiamai. Nemažai žmonių mano, kad „Denuvo“ apsauga sulėtina žaidimą, bet niekas rimtai to neištyrė. Suprantama, patys „Denuvo“ neigia, kad jų apsauga daro neigiamą įtaką spartai.

„YouTube“ kanalas „Overlord“ nusprendė patikrinti, ar tikrai „Denuvo“ neįtakoja spartos. Norint pamatyti didesnį efektą buvo naudojamas senas i7-2600K procesorius ir GTX 1080 Ti vaizdo plokštė. Buvo bandomi 7 žaidimai: „Hitman“, „Mass Effect: Andromeda“, „Abzu“, „Sherlock Holmes the Devil’s Daughter“, „Mad Max“, „Agents of Mayhem“ ir „Sniper Ghost Warrior 3“.

Darant testus pastebėta, kad ne visuose žaidimuose prarandama sparta esant aktyviai „Denuvo“ apsaugai. „Mass Effect: Andromeda“ neteko 7 kadrų per sekundę, o „Mad Max“ kadrai nukrito nuo 60 iki 54. Kiti žaidimai apčiuopiamų pasikeitimų spartoje neparodė.

Iš testų tampa aišku, kad turint ne patį galingiausią procesorių sparta žaidimuose dėl „Denuvo“ gali kristi apie 10 %. Daugiau apie tai video.

7 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    idekite straipsniu vertinimo mygtukus

  2. Mekis parašė:

    Hitmanas eina ant 0.23 fps leciau 🙂 Man pvz tai tas denuvo visiskai nieko nedaro. Isijungi ir zaidi, nesuprantu kokios bedos.

  3. Raijmiss parašė:

    ant silpnesnių pc išsibandytų. Nes Need For Speed 2015 neįmanoma žaisti.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.