Išbandytos pora virtualiai valiutai kasti pritaikytų GTX 1060

Jau seniau buvo pranešta, kad vaizdo plokščių gamintojai pluša prie specialių modelių, kurie bus skirti virtualiai valiutai kasti ir neturės vaizdo išvesčių. „nVidia“ į rinką išmetė GTX 1060 pritaikytas virtualiai valiutai kasti, tai vaizdo plokštės su GP106-100 grafikos procesoriumi. Pažiūrėjus video tampa aišku, kad „specialios“ vaizdo plokštės nėra niekuo geresnės generuojant „Ethereum“ nei įprastinės. Nominaliais dažniais gauname ~20 MH/s, paspartinus 24 MH/s. Perkant tokius modelius reikia tikrai pagalvoti, kur juos reikės dėti kai baigsis virtualios valiutos beprotybė.

 

11 Komentarai

  1. Erne parašė:

    Tai ispirks ir sitas kaip bulves maisais, dabar perka bet ka uz bet kiek kas tinka tik kasimui , bet jei baigsis sitas bizniukas tai beliks tik ismesti ar ant daliu parduoti . Dabar kaip tik sukure ant 1060 minerio pagreitinima dasideda kazkur iki 30 % gali kasti jinai tuoi pradeti ir 30 mh/s greiciu idomi taktika kodel butent sitam modeliui paturbinimas bus 😉

  2. trauklapis parašė:

    Sveiki. Paaiškinkite man prašau tokiam nemokšai kur yra miningo esmė. Ar tos vaizdo plokštės skaičiuoja kokius mokslinius duomenis, ar decryptina kokį kodą ar pan. Taigi už dyką nieko neduoda. Ką daro tas minintojas ir jo PC? Taigi tos Etherium ar kaip ten valiutos administratoriams turi būti kažkokia nauda iš to. Kame čia esmė?

    • Stipena parašė:

      Aš taipogi nesuprantu ir kai kasnors bando paaiškinti vistiek to kostmoso nesuprantu 😀

      • newdiamond parašė:

        etheurio atveju, lyg kazkas panasaus ka trauklapis ir minejo, kazkas kazkam atlieka paslaugas kazkokio digital tipo. Ir lyg gaunasi bendras tinklas, kurio pagalba galima tai padaryti. ale seti, home@folding, tik kitiems tikslams. Uz visa tai atlyginama virtuali valiuta. bet va kaip ta valiuta isvis sugeneruojama ir panasiai…cia jau biski econom ziniu reikia. bitcoin yra pvz. ribotas kiekis…kaip su eteriu nezinau

    • M134 parašė:

      Jo nepykciau, jei kas pasakytu is kur ju valiuta igauna verte. Nes su dabartinemis ziniomis man tai daug panasiau i dirbtini burbula.

      Nes zmogus nieko nedaro. Jo kompas neva kazka daro. Bet kad jo kompas darytu kazka tai turi kazkas tuo kompu naudotis. Kitas zmogus kurti kazkokia pridetine verte. Bet tu kitu zmoniu pasiula turi buti daug didesne nei minintojai gali pasiulyti kompu, kad patvirtintu dabartines tendensijas. Kas jau atrodo siek tiek keista.

      Kad valiutos kursas nuolat kyla, tai dar didesnis nesusipratimas atrodo. Jos nuolar kuria daugiau, bet ji vertingeja. Nelogiska. Vienintelis paaiskinimas tam, koki sugalvoju, tai didele jos paklausa juodojoje rinkoje. Del to galetu kilti jos kursas.

      Bet siaip ar taip viskas galiausiai bus nuhakinta kieno nors. Etherium jau karta turejo ten kazkoki skandala.

      • M134 parašė:

        Cia nebent kokio nors AI developmentui reikia labai daug resursu, tai ir naudojasi zmoniu kompais. O uzmoka isivaizduojamais pinigais mano manymu. Aisku visi jie isivaizduojami, bet skirtumas, kad paprastai ju reikia paciam tureti, kad duotum kitam, bet neatrodo, kad butu db toks atvejis.

    • neblogai parašė:

      Teoriškai- šitos valiutos yra grįstos Blockchain, va čia yra neblogas paaiškinimas kas tai yra: https://www.youtube.com/watch?v=93E_GzvpMA0
      Mano pasvaičiojimai (nekasu, neprekiauju, net nesu susidūręs su jokios iš kriptovaliutų vartojimu- taigi galbūt įsivaizduoju neteisingai, arba labai nepilnai): iš esmės- principas turėtų būti kad mokama už pavedimo autorizavimą- tai yra ribotos geležies galios naudojimą garantuojant tvarkingą pavedimo įvykdymą. Tai yra ne kokios žmonijai svarbios, o visiškai dirbtinės, valiutos veikimui vis kuriamos lygties sprendimas. Na bet autorizuojant sukuriama ‘patikimo tarpininko’ vertė, už kurią moka darantys tikrus pirkimus. O kad padaryt tikrą pirkimą- reikia arba ilgai ir graudžiai valiutą kasti, arba jos nusipirkti už valstybinius pinigus. Taip pat- ir norint jomis paspekuliuoti.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.