Įsigyti Europoje GTX 400 serijos produktus vis dar sunku

Kaip pastebi rinkos analitikai, Europos žemyne įsigyti abu nVidia GeForce GTX 400 serijos produktus yra labai sunku, tačiau atrodo, kad artimiausiomis dienomis tai turėtų pasikeisti. Tikėtina, jog šią savaitę mažmenininkus užpildys šių produktų dėžutės.

Bemaž visi didieji mažmenininkai internete yra įtraukę naujuosius vaizdo posistemius į savo kainynus, tačiau nei vienas iš jų savo sandėliuose jų neturi. Nepaisant to, kad užsakomosios kainos gerokai krito, atsižvelgiant į jas po oficialaus vaizdo plokščių pristatymo, abi vaizdo plokštės vis dar yra gerokai perbrangintos.

Atsižvelgiant į esamas kainas, šią savaitę, priklausomai nuo rinkos, nVidia GeForce GTX 470 bus galima įsigyti 315-350 eurų kainos zonoje, tuo tarpu GTX 480 – 450-480 eurų kainos zonoje. Kainos galėtų būti mažesnės tik tuo atveju, jei partneriai pasiūlys labai daug šių produktų pakuočių, kas, tiesa pasakius, labai mažai tikėtina.

Kaip žinia, Europoje AMD Radeon HD 5870 šiuo metu kainuoja apie 330 eurų, tuo tarpu pigesnis HD 5850 vos 250 eurų. Jei mažmenininkai laikysis aukštos kainos politikos su naujaisiais nVidia produktais galime numanyti, kad kompanijai bus sunku kovoti su ypač populiariais bei gana pigiais AMD Radeon HD 5800 serijos galiūnais.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.