Išleista nauja GPU-Z 0.5.5 versija

Itin populiari vaizdo plokščių diagnostikos programa GPU-Z sulaukė atnaujinimo – išleista 0.5.5 versija, kuri pasipildė naujų VGA modelių palaikymu bei tapo stabilesnė, ir tuo pačiu patikimesnė.

Turbūt didžiausias pokytis įvykęs naujoje GPU-Z 0.5.5 versijoje tas, jog nuo šiol ji pilnai palaiko AMD Radeon grafinius posistemius, integruotus į AMD A serijos APU hibridinius procesorius. Taip pat buvo pridėtas šių vaizdo plokščių palaikymas: GeForce GT 560 Ti OEM, GT 545, GT 530, GeForce GTX 580M, GT 555M, GeForce 520MX, GT 520M, 410M, 305M, Quadro 5000, Quadro 4000M, Quadro 400, Asus ROG MARS II, na o iš AMD stovyklos tapo palaikomos Radeon HD 6290, Radeon E6760/E4690, FirePro V8800, FirePro V3700 bei FirePro 2460 (FireMV) vaizdo plokštės.

Pridėta nauja diagnostikos savybė, kuri leidžia GPU-Z po programos uždarymo atsiminti, kurios iš dviejų ar daugiau sistemoje esančių vaizdo plokščių duomenų buvo paskutinį kartą fiksuojami. Priedo, pagerėjo GeForce vaizdo plokščių BIOS versijų atpažinimas.

Jums labiau patinkančią Asus ROG versiją galite parsisiųsti iš čia, o netokią įmantrią originalią versiją rasite čia.

16 Komentarai

  1. bugslalaila parašė:

    Aha diagnostikos įrankis mat 😀
    Geriausiu atvėju informacijos…

  2. BC00 parašė:

    Siulau apsilankyt sensor skyriuj:D

  3. daimonass parašė:

    BC00 -> Nori pasakyti, tenais galima viska keisti, kas yra sensor skyriuje ?

  4. BC00 parašė:

    Man rodos nelabai zinot kas yra diagnostika… Tai yra temperaturu, voltazo sekimas, MB sunaudojimas ir t.t.. Yra diagnostic tool, yra ir overclocking+ diagnostic tool (MSI Kombustor, eVGA Precision). Taip kad maziau kabinekites prie zodziu, daugiau domekites;)

  5. ManC parašė:

    teisingai BC00 sako 😉

  6. bugslalaila parašė:

    Aha, aš irgi žiūrėdamas į spidometrą atlieku diagnostiką…

  7. BC00 parašė:

    Gali parasyt i TPU jog tegul jie galu gale pakuria diagnostine GPU-Z versija, LOL:D

  8. bugslalaila parašė:

    Gal geriau įkelk į forumą skelbimą:
    Atlieku diagnostiką vaizdo plokštėms GPU-Z programa 😉

  9. BC00 parašė:

    Nu sakau nebutu lietuvio mentalitetas…tukstanciams uzsienio portalu zodis diagnostika ir GPU-Z yra tampriai susije, ir niekas jokio sumo nekelia, bet matai cia, TNe, atsiranda savamoksliu.. Supyks SB, apdalins bananais uz tokias mintis, you are warned:D

  10. bugslalaila parašė:

    Užtenka pažiūrėti į kūrėjų aprašymą.
    Ir išvis kam reikalingi tokie įrankiai (PCI diagnostic card)? O kad kažkur forume vaikai taip pavadino… Realiai su GPU-Z negalima nieko rimto pasakyti. Artefaktai, o jeigu jie atsiranda prie sąlyginai žemų temperatūrų?
    Dar pridėk milijonai… Neteko pastebėti, jog rimti HW portalai, naudotų tokius epitetus, kalbėdami apie GPU-Z.
    O kas liečia SB ir jo virsmu į klouną, manau niekas nepyks jei dalins ban\’us..

  11. BC00 parašė:

    O jei temperaturos lipa per virsu? Tai praktiskai labai didele tikimybe, jog ir be Kombustor ar Furmark galima tiketis artefaktu. Taip, nesakau, jog tai yra tipiska 100% diagnostikos programa, kuri toli grazu neleis nustatyt yra gedimas ar ne, taciau, dar karta pasikartosiu: kazkas nepatinka zodyje \"diagnostika\", lek i TPU ir skleisk erezijas paties GPU-Z kurejams, kodel jie vadina savo produkta informacijos ir diagnostikos programa.

  12. daimonass parašė:

    Kaip ten bebutu, logiskai mastant tai tik inforcijos softas.
    Kas liecia zodi diagnostika, tam cia: http://www.zodynas.lt/terminu-zodynas/D/diagnostika (Antra eilute).

  13. BC00 parašė:

    Dar karta pasikartosiu: iki tikros diagnostikos jai truksta, bet straipsnis is paciu kureju TPU, todel no offensive ant sios naujienos.

  14. bugslalaila parašė:

    Tas ir yra, jog nenorėdamas versti pažodžiui, parašai netiksliai.
    TPU juk patys rašo \"hw information and….\" . O tu antraeilę savybę parašai, jog ji yra vienintelė.

  15. BC00 parašė:

    Pazodziui niekad neverciau ir neversiu, kiekvienas sioje vietoje turetu susiprotet del \"information\", taip kad lieku teisus del paciu TPU nuomones, jog GPU-Z atlieka dali diagnostikos funkciju 🙂

  16. sSaRaSs parašė:

    giagnostika ar inforamcija….. nelabai nutoloe dalykai…. diagnozuot su gpu-z galima per didele temp…. arba nevietoj per didele gpu apkrova… bet vistiek galima isvartyt nesunkiai kad tiesiog informuoja (parodo) realiu laiku tai…. cia gincikis nesigincijes, kiekvienas sakys savaip ;D

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.