Išmanieji laikrodžiai-telefonai-GPS sekikliai vaikams

Artėja vasaros sezonas,  su juo ir vaikų atostogos, ir tėvams kyla vis daugiau klausimų, kuo pakeisti mobilųjį telefoną (kurį vaikams nešiotis nepatogu), arba kaip sukontroliuoti, kur prašapo atžala. Vaikui pritaikytas išmanusis laikrodis tampa puikia alternatyva, leidžiančia sekti vaiko buvimo vietą ir jo įpročius realiu laiku. Tuo labiau, kad ir dizainas jam kuriamas atsižvelgiant į tikslinę grupę – vaikus.

Taigi, išmanieji laikrodžiai skirti jau ne tik suaugusiesiems ar sportuojantiesiems, bet ir jauniesiems naudotojams. Atsižvelgiant į šią tikslinę grupę juose yra įdiegiami atitinkami žaidimai ir funkcijos, dizainas – spalvingas ir naudojant patvarias medžiagas. Jei ieškote išmaniojo laikrodžio savo vaikui,  Gearbest siūlo net keletą variantų.

Beveik visi šie laikrodžiai turi SIM kortelės jungtį, taip priskiriant jam ir telefono funkciją, suteikiant galimybę skambinti tiesiai į laikrodį ir nesusiejant jo su telefonu.

Kategorijoje iki 20€ Gearbest siūlo „Q50 Kids OLED Display GPS“ išmanųjį laikroduką, kurio koncepcija yra paprasta – bendravimas tarp vaiko ir tėvų. Tėvai gali įvesti iki 10 telefono numerių, kuriais galima skambinti iš laikrodžio. Numatyta, kad į laikrodį gali skambinti tik šie nustatyti numeriai, išvengiant nepažįstamųjų skambučių. Laikrodis turi GPS sekiklio, LBS (vietovės nustatymo paslauga) ir Wifi vietos nustatymo funkcijas, leidžiant laikrodžio buvimo vietą sekti iš tėvų telefono, ir SOS mygtuką, kuris automatiškai skambins įvestais numeriais.

Kiek brangesni  –  „Little Giant Genius“ laikrodžiai, turintys liečiamą spalvotą 1,22 colio ekraną, GPS sekiklį, kurio tikslumas – 5-15 metrų, pedometrą, žadintuvą, žinučių funkciją. Taip pat jame įdiegtas SOS mygtukas, kurį paspaudus skambinama šeimos nariams. Tai laikrodis, pritaikytas ne tik vaiko saugumui ir skambučiams, bet ir fizinio aktyvumo ir miego sekimui. Pardavėjas nurodo, kad laikrodis su 400 mAh akumuliatoriumi budėjimo režimu turėtų atlaikyti 3 dienas.

Daugiau panašių laikrodžių galite rasti www.Gearbest.com čia ir čia.

16 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    reikes kazkada vaikui patimti ta gps. seksim 😀

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Aš vasarai labai rimtai galvoju irgi apie tokį laikroduką. Greit vaikui 5 metai, tai mėgsta jis lakstyt, švenčių metu tikrai lengva pamest, praeitais metais Jūrų šventėj jau buvo strioko. O draugelis ant supynių nuvaręs, tėvai vos ne policijai skambina.

  2. IFeelYou parašė:

    Aš tai žmonai paimsiu 🙂

  3. Minde parašė:

    buna raktu pakabuku zmonai 😉 tai i rankenuka imeti 🙂

  4. TomasP parašė:

    Oho kaip čia nepasitikintis savo žmonom ;o.

  5. igoris parašė:

    Manau vaikui tai čia beveik must-have dalykas. Geriau jau iš anksto apsidrausti ir užkabint vaikui ant rankos tą laikrodį, negu poto gailėtis. Aš pats sūnui nupirkau tokį https://www.elektromarkt.lt/lt/gudrutis-r9-ismanusis-laikrodis-blue kaina biški didesnė negu 20eur, bet užtat baterija laiko beveik tris paras o ne pora valandų kaip tie pigiausi. Pliusas tai, kad ir vaikams ir patiems patinka tokie žaisliukai, tai nereikia sekti pasakų, kad būtinai nešiotų tą laikrodį 🙂 Žodžiu, ateityje dar tobulės šie aparatai, nes manau tie laikrodžiai kiek per dideli yra, ir baterija tikiuosi ateityje dides, bet šiaip šito aparato nauda tai neabejoju.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.