Išmaniųjų laikrodžių ir apyrankių rinka augo 65 %

Išmanūs laikrodžiai ir apyrankės tampa vis populiaresni, o esant dideliam populiarumui auga ir šio segmento rinka. 2019 metų trečiame ketvirtyje šio segmento rinka išaugo net 65 %, o tai yra tikrai didelis augimas.

Geriausiai išmaniuosius laikrodžius ir apyrankes sekasi pardavinėti „Xiaomi“. Ši kompanija paskutiniame ketvirtyje turėjo 27 % visos rinkos, o iš viso pardavė 12,2 mln. prietaisų. „Xiaomi“ išmaniųjų laikrodžių ir apyrankių pardavimus didino net 74,4 % lyginant su tuo pačiu laikotarpiu prieš metus. Antroje vietoje yra „Apple“, kompanijai tenka 15 % rinkos dalies. Iš visų „Apple“ pardavimų net 60 % sudarė „Apple Watch 5“. Trečioje vietoje yra „Huawei“ su 13 % rinkos dalies. Kompanijos pardavimai 2019 metų trečiame ketvirtyje augo net 243 % lyginant su tuo pačiu laikotarpiu prieš metus.

Žvelgiant į regionus matome, kad labiausiai išmaniųjų laikrodžių ir apyrankių pardavimai didėjo Azijoje, neskaičiuojant Kinijos. Pačioje Kinijoje išmaniųjų nešiojamų daikčiukų pardavimai augo 60 %, panašiai (64 %) ir Europoje, Artimuose Rytuose ir Afrikoje. Amerikos žemynuose pardavimai didėjo mažiausiai, 43 %.

5 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    kaip suprantu eileje laukia:
    – smart akiniai,
    – smar auskairai
    – smart tatoo
    – smart X

    na cia kai visi laikrodziu prisipirks 😀

    O po to bus akcija gelbekime pasauli 😀

    • Strelok parašė:

      Nežinau man visai patinka smart watch’ai. Turiu Samsung gear S3. Visad primena koks lazy shit esu. Dėl šiukslinimo, tai bėdos daug nematau, kaip tik sukuri Afrikos vaikam veiklos, kuri po to juos ir nužudo https://www.youtube.com/watch?v=mleQVO1Vd1I

      Jeigu rimtai, tai pats durnas, kad pirkau, naudoju kaip paprastą laikrodį ir kitų funkcijų visiškai nenaudoju.

      • Stipena parašė:

        Tai čia nenaudoji kitų funkcijų nes esi lazy shit, toks pat kaip ir aš, welcome 😀 Aš dabar savo Fitbit Ionic net kaip laikrodžio nebenaudoju, nes šiap pradėjo už**** be jokios priežasties. O taip tai dažniausiai miegui stebėt naudojau, kartais kai netingėdavau pasportuot buvo labai patogus daiktas. Dar labai mėgstu naudot kai mašina remontuoju, kur variklio skyriuj tepalas su smėliu susimaišęs, „nu tikrai nesusibraižo ekranas“ :mrgreen:

      • nemesis parašė:

        Kažkaip baisu darosi pažiejus video. Čia dar vienas neblogas – https://www.youtube.com/watch?v=WfGMYdalClU
        O šiaip, jei manęs kas klaustų ar mes nusipelnėme susinaikinimo? Atsakymas būtų taip. Ar mes nusipelnėme III pasaulinio, deja bet objektyviai mąstant irgi taip…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.