Išmanusis už 62 € – Quad Core, 2 GB, 5.0 IPS, 4000 mAh ir dviguba kamera

Panašu, kad greitu metu žemutiniame kainų segmente telefoną išsirinkti bus gan nesunku, nes „LEAGOO“ išleis labai neblogų specifikacijų itin prieinamą „KIICAA POWER“, kuris kainuos viso labo 62 €.

„LEAGOO KIICAA POWER“ nors ir tekainuoja 62 €, bet turi gerų savybių rinkinį. Šiame kainų segmente dar nematėme telefonų su dvigubomis galinėmis kameromis (8 MP + 5 MP). Bet bene svarbiausia ir labiausiai vertinama „LEAGOO KIICAA POWER“ savybė yra 4000 mAh baterija, jos tikrai užteks daugiau nei dienai, o telefoną naudojant ne itin daug pratempsite ir visą savaitę. Ne veltui telefono pavadinime matome žodį „Power“. Telefonas turi neperaugusį 5.0 colių IPS ekraną su 720p raiška, tad jį bus patogu laikyti kišenėje. Telefonas dar bus varomos šviežios „Android 7.0“ operacinės sistemos ir savyje turės lietuvių kalbą.

Už tokią kainą žinoma turėjo būti padaryti kompromisai. Telefone panaudotas „Mediatek 6580A“ sisteminis lustas su 4 branduoliais, kuris nepalaiko 4G ryšio. Bet šios kategorijos pirkėjai, nelabai dėl to turėtų nusivilti. Svarbu, kad „LEAGOO KIICAA POWER“ turi 2 GB atminties, kas užtikrins didesnio kiekio aplikacijų sklandų veikimą, o procesoriaus galios kasdienai irgi labai nepritrūks.

Dabar „LEAGOO KIICAA POWER“ galima tik užsisakyti iš anksto. Užsakymai bus pradėti vykdyti rugpjūčio 10 dieną.

5 Komentarai

  1. neblogai parašė:

    Dvigubos kameros populiarėja, bet įdomu bus pamatyti jų naudą. Sakykim, Huawei Honor 6X antrą 2Mpix kamerą naudoja fono suliejimui, bet ne taip jau teisingai atskiria kas yra fotografuojama, o kas yra fonas- taigi dalis nuotraukų panagrinėjus atrodo juokingai. Geriau būtų jei gamintojai jas naudotų HDR, ar fotografavimo prietemoje pagerinimui, nes kiek tenka matyt, <€200 aparatai su 13-16 megapikselių tamsoje fotografuoja baisiai, dažniausiai nepanaudojamai.

    • IFeelYou parašė:

      Na galiu kalbėt tik už iPhone 7 Plus. Skirtumas lyginant su prieš tai turėtų iPhone 6 Plus milžiniškas. Pardaviau net savo Canon Powershot, nes nebebuvo prasmės nešiotis didelio fotoaparato. Nuotraukos ypač Portrait režimu gaunasi labai labai geros, žmones sufokusuoja idealiai. Labai patenkintas.

  2. SarzzeR parašė:

    Visai gal ir nieko, bet jau pasiėmiau http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_647663.html?wid=11, kurį gausiu tikriausiai tik rugsėjį. 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.