Išmanusis už 70 €, ko jis vertas?

Kai jau atrodo, kad geresnių pasiūlymų negalime sulaukti mus ima ir nustebina. Internetinė parduotuve „Tomtop“ dabar siūlo „LEAGOO M8“ išmanųjį telefoną įsigyti vos už 61 €, dar 9 € teks pakloti už siuntimą. O geriausia naujiena ta, kad jokie papildomi mokesčiai negresia, nes telefonas Vokietijos sandėlyje.

Taigi pažiūrėkime, ką mums suteikia telefonas už 70 €. „LEAGOO M8“ turi net 5.7 colio IPS ekraną su 720p raiška ir „Corning Gorilla® Glass 4“ apsauga. Telefono smegenimis yra „Mediatek MTK6580A“ sisteminis lustas su keturiais branduoliais. Šalia jų 2 GB RAM. Failams skirta 16 GB vietos. Tad kol kas už kainą viskas atrodo neblogai. Dar gauname 3500 mAh bateriją, kas šiame kainų segmente maloniai stebina. Telefonas turi 13 MP galinę ir 8.0 MP priekinę kamerą. „LEAGOO M8“ prie viso šito turi ir metalinį korpusą. Ieškantiems pigaus telefono tai tikrai geras pasirinkimas.

Jei domina kitokie modeliai šiuo metu kaip tik įvairūs telefonai „Tomtop“ parduotuvėje siūlomi ypač palankiomis kainomis, tad kviečiame pasižvalgyti.

3 Komentarai

  1. IFeelYou parašė:

    Kokia turi būti telefono savikaina, kad pardavinėt jį už 61 eur? 🙂

    O šiaip labai geras variantas.

  2. Daimonass parašė:

    Man atrodo kad tokie pigus telefonai, turi rimtu problemu, tiek su paciu UI valdymu, tiek su paciu hardware.. Nenustebciau kad ir bug’u butu.

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Nemanau, kad ten viskas taip prastai. Kiek seniau to korpuso telefonas su Snapdragon 616 kainavo visai nemažai. Įmetė pigesnį mediatek, korpusų prikepta ir gali kainą pasiūlyti.

      Tiesa, pats visai norėčiau išbandyti tuos pigius modelius, gyvai pažiūrėt kas ten kaip.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.