Itin protinga Roccat Isku klaviatūra

Periferijos įrenginių gaminimo žinovas iš Vokietijos – kompanija Roccat – anonsavo ypač pažangią, žaidėjams skirtą, Isku klaviatūrą, kuri pasižymi naujausiomis Roccat inžinierių sukurtomis technologijomis: Talk ir EasyShift[+].

Nors EasyShift[+] technologiją jau kiek seniau buvo galima išvysti naujausiuose Roccat pelių modeliuose, tačiau šįkart EasyShift[+] pirmą kartą įdiegiama ir į klaviatūrą. Ši savybė leidžia padvigubinti Roccat Isku mygtukų funkcijas, išplečiant macro klavišų skaičių iki 36. EasyShift[+] padalinta į tris atskiras zonas: M1-M5, 20 EasyZone bei T1-T3 klavišus, kurių pagalba vartotojas gali išsaugoti net iki 180 skirtingų klavišų konfigūracijų. Roccat Isku taip pat pasižymi anti-ghosting technologija bei naudoja 1000Hz atnaujinimo dažnį.

Visiška naujovė Roccat Isku klaviatūroje – tai Talk technologija, kuri leidžia bendrauti šiam įrenginiui su Roccat Kone[+] pele. Roccat Talk technologijos protokolas įtrauktas į abu šiuos periferijos gaminius leidžia taip užprogramuoti EasyShift[+] klavišą, jog šio funkciją pelėje galima aktyvuoti klaviatūros klavišo paspaudimu, ir atvirkščiai.

Roccat Isku taip pat turi Macro Live Recording mygtuką bei šešių intensyvumo lygių mėlynos spalvos apšvietimą. Rinkoje ši klaviatūra turėtų pasirodyti antrame metų ketvirtyje ir kainuoti 80 eurų.

4 Komentarai

  1. daniukas21 parašė:

    reiktu sitos klaveskes SB i komplekta 😀

  2. JisVisadaSalia parašė:

    Galvojau, jog čia bus klaviatūra, kuri atsiliepia šaukiama 😀

  3. Ambient parašė:

    tas pats microsoft x6, tik su keleta patobulinimu.

  4. ironvolf parašė:

    Tai kas per \"tas pats\" jei patobulinta? Galvok ką rašai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.