Įvyko „RX Vega“ demonstracija Budapešte

Kiek seniau rašėme, kad AMD ruošia kelis renginius iki oficialaus „Radeon RX Vega“ pristatymo lieops gale. Pirmas renginys jau įvyko Budapešte. AMD kartu su „Asus“ jame demonstravo įvairius savo produktus, bet visus, žinoma, labiausiai domino „Radeon RX Vega“.

Kaip dažnai būna tokių renginių metu, kažko konkretaus nesužinojome, bet tam tikras užuominas gavome. Lankytojams buvo pateiktos dvi sistemų konfigūracijos. Viena jų turėjo „RX Vega“, o kita gamyklinio dizaino „GeForce GTX 1080“, taip, taip, ne „Ti“. Tai mums daug ką pasako apie „Radeon RX Vega“ pozicionavimą. Lankytojai negalėjo žinoti kuri iš sistemų yra su „RX Vega“, o kuri su GTX 1080, tad tai buvo „aklas“ „Battlefield 1“ 3440 x 1440 testas. Naudotojai negalėjo matyti nei generuojamų kadrų skaičiaus nei kitos informacijos. Kai kurie lankytojai sako su viena sistema pastebėję mažyčius trūkčiojimus, bet negalime pasakyti, kuri vaizdo plokštė veikė kiek prasčiau.

AMD dar pateikė įdomią statistiką. Teigiama, kad sistema su „Radeon RX Vega“ buvo 300 USD pigesnė nei sistema su GTX 1080. Manoma, kad AMD į sistemos kainą įskaičiuoja ir papildomą G-Sync monitoriaus kainą, kuri yra maždaug 200 USD didesnė už FreeSync analogo. Tai mums leidžia teigti, kad „RX Vega“ galėtų būti 100 JAV dolerių pigesnė už GTX 1080.

5 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    vat tokiu „demonstraciju“ prasmes nesuprantu is AMD puses…

  2. svabas parašė:

    AMD su savo VEGA matyt kažkokioj depresijoj.

  3. Daimonass parašė:

    Jai norite pabuti detektyvais ir paspelioti apie apie RX vega: https://youtu.be/HyyOP3ZI6qc

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.