Jau galima mėgautis „Destiny 2 Beta“ (PC)

Tie kas „Destiny 2“ žaidimą užsisakė iš anksto turėjo gauti prieigą prie šio žaidimo Beta versijos, kuri ką tik startavo. Asmeniniams kompiuteriams skirtoje „Destiny 2 Beta“ versijoje išvysimi tą patį turinį, su kuriuo galėjo susipažinti konsolėms skirtą „Beta“ bandę žaidėjai. Jei esate šio žaidimo fanas, nenusiminkite, kad negalite išbandyti „Destiny 2 Beta“, nes rytoj tai galės padaryti visi norintys.

„Destiny 2“ konsolėms bus išleidžiamas rugsėjo 6 dieną, bet asmeninių kompiuterių savininkai turės laukti iki spalio 24 d.

12 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    Bet principe ir 1080 vos istempia 60 fps 🙂

    va Ti jau jau….

    • koloniukas parašė:

      Jeigu nepaprasta, o spartinta 1080 versija, tai ištempia. Nu vegos su 1070 stovi 🙂

    • Minde parašė:

      praktiskai ir 1080 netempia (Pagal Mindes skale). Nes itemptais momentais nukris maziau 60fs. Ir jei nera GSynco monitoriuje, tai visokie v-syncai negraziai veikia (praktiskai gaunasi 30 tolygiai isdestytu fps). Tad jei nori zaisti zaidimus ant 60, realiai vidurkis turi buti 70 minimum, o pgeidautina ir 80.

      P.s. cia dar nuo zaidimo priklauso, kai kurie neturi dideliu fps dropu, kitu turi. Kai kur fps dropai buna teksturas naujas laudinant mapu pradzioja ir tai neitakoja zaidimu, o kitur fps dropai buna itemptose kovose, kur tie fps ir labiausiai reikalingi

  2. Daimonass parašė:

    Nusiraminkite.. Zaidimas dar tik betoj, praais laiko, kol optimizuos driverius

  3. Stipena parašė:

    Why Destiny even exists, when there is Warframe.

  4. cepukas parašė:

    Isbandziau ir galiu pasakyt,kad puikus game,net nepasakyciau,kad koks konsoles portas,labai viskas puikiai veikia ir sklandziai valdosi,ant 1080p su mano atgyvena gtx970,net labai puikiai sukasi,pasiderinau nustatymus ant high kaip ka ant medium,palikau fxaa ne smaa,fps nuo 65 iki 140+ – cia mazdaug,buna sokineja tik labai fps priklausomai nuo vietos ir veiksmo.Dar labai patiko,kad nepamirso pc vartotojams fov changer idet,palosiau pora pvp raundu,pora pve ir man patiko,tikrai puikus game,o dar tik beta,bet jau tikrai gerai sukasi.

  5. Andriushass parašė:

    Jei kas nori, turiu 1 beta key. Galiu padovanoti.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.