Jau nupirkta 1 mln. „Kingdom Come: Deliverance“ kopijų

Visai neseniai dauguma mūsų nustebome, kad apie „Kingdom Come: Deliverance“ nesame girdėję, kai žvelgėme į žaidimo spartos rezultatus. Panašu, kad žaidimas bus tikras šių metų hitas, jis buvo pradėtas pardavinėti vasario 13 d. ir per pirmą savaitę visose platformose nupirkta 1 mln. kopijų.

Pranešama, kad net 45 % visų pirkimų atliko asmeninių kompiuterių savininkai, kiti 55 % teko konsolėms (PS, „Xbox“).

„Kingdom Come: Deliverance“ jau sulaukė ir pirmojo didžiulio pataisymo, jis sprendė valdymo problemas konsolėse.

„Kingdom Come: Deliverance“ žaidimą kūrė Čekų „Warhorse Studios“, o jo leidimu užsiima „Deep Silver“.

30 Komentarai

  1. SarzzeR parašė:

    Pasiėmiau ir aš, kol kas tikrai mėgaujuosi žaidimu! 🙂

  2. Minde parašė:

    grafika suprastejusi lyginant su pirmu anonsu. Speju apkarpe po adaptavimo kosnolems. Ziurejau pries du metus kaip si zaidima kure, buvo gan idomi laida, kur ten patys kurejai pasakojo. Daug kas skeptiskai ziurejo, nes uzmojai buvo geri. Grafika pradzioje isvis buvo nereali. Tik kaip jau iprate, isleisti zaidimai turi prastesne grafika.

  3. IFeelYou parašė:

    55% nupirkta konsolėms? Gal čia mane visi suvartys, bet aš nuoširdžiai nesuprantu iš kur dar tokių atsiranda, kurie perka konsoles… PC gi master race?

    • SarzzeR parašė:

      Konsolės – labiau prieinamos paprastiems vartotojams, nuėjai, nusipirkai konsolę ir ramu, kokiems 3-4 metams. O su PC, tai ir kiek brangiau gaunasi, o ir suprasti apie juos reikia. O kur dar ekskliuzyvai, ypač PS4 konsolei, tai daug kas ir turi jas.

      • IFeelYou parašė:

        Ačiū. Pagaliau kažkas normaliai paaiškino.

        • mafo parašė:

          Paskaičiuok IFeelYou PS4 iš jėgos slim 300 evro, jei tikėti SarzzeR 4 metus gali geimint. Vadinasi tik po 16 metų susidaro 1200 evro o tai tik PC su gtx 1060… po 16 metų šitoks deskas bus skirtas viščiukams auginti o PS8 bus naujas tviskantis produktas 😀 Jei gerai viską suskaičiavau aišku… Bereikalo tu tą Core I9 griebei reikėjo PS4 pro jamt X)

          • kernel_panikuoja parašė:

            Pamirsai zaidimu kaina 🙂 Jei nekalbam apie piratinius, tai visokiu Steam ir pan. event’u buna daugiau su geresnem nuolaidom, nei konsoliniu zaidimu. Bent kiek man teko pastebeti.

            Kazkada masciau apie konsole, bet del zaidimu kainos ir netinkamumo FPS ir MMO zanrams persigalvojau.

          • IFeelYou parašė:

            Taip ir maniau kad klaidą padariau 😀
            Šiaip mano pirma ir paskutinė konsolė buvo Sega Mega Drive II. Ateityje ją tikrai nusipirksiu vien dėl nostalgijos. O šiaip jeigu į temą tai man konsolės yra absoliutus non-sensas. Kaip ir kernel jau minėjo – žaidimai kainuoja kosminius pinigus. Kompiuteris ilgainiui konsoles tikrai atperka ir aplenkia vien dėl žymiai pigesnių žaidimų, jau nešnekant apie Torrentus 🙂 Be to kompiuteris tinka ne tik žaidimams, o konsolių niekur kitur nepanaudosi. Ir jau nepradėsiu šnekėt apie grafiką, kuriai iki Tavo paminėtos GTX 1060 yra o jėzus marija kaip toli. Iki GT 210 manau toli.

            • Stipena parašė:

              Negaliu sutikti jog konsolės yra non-sensas. Taip grafika nėra pati geriausia, bet exclusyvai yra kažkas tokio ir man asmeniškai negaila tų kelių šimtų € konsolei kad juos pažaisti. Prieš pusantrų metų pardaviau savo PS4, dabar labai gaila, norėčiau pažaisti GT Sport. Na ir kiek žinau po šiolei joks racing žaidimas ant asfalto nepalieka padangų žymių ant asfalto net po restarto kaip kad Driveclub. Kai driftini jau kokią 40-ą sesiją ir visas asfaltas posūkiuose pasidengęs guma, can’t describe enough. Last of Us. Ką žaisti yra ir grožėtis grafika tikrai galima. Žaidimo diską visada gali įsigyti pigiau.

            • Strelok parašė:

              Mano pirma ir paskutine konsole buvo… 🙁 nebuvo jokios konsoles. O del nucrackintu zaidimu tai ant pc tiek ant konsoliu galima be problemu. Cia daug kas nepaminejo arba cia gal tiesiog priimtina turetu namuose ir 4k TV prie kurio prijungsi ta konsole. Tai manau 300 eur + 500-700 eur uz 4k TV norint zaisti geimus yra panasi investicija kaip i PC, bent pradine prasme. Nu as tokiem kaip tomb raider ar dark souls turiu pulteli nusipirkes ir ant PC palosiu. O noredamas konsole megautis tai man taip pat tv reiketu paimti.

  4. Neveris parašė:

    Va va,tam ir laukiu God of War, nes ps4 stovi :))

  5. mafo parašė:

    Žvilgterėjau youtoobėje kelis epizodus… na nežinau, bet mūšio/dvikovos mechanika tai baisiau už baisų. Persiprašau jei kažko nedažiūrėjau iki galo.

  6. Mekis parašė:

    Nenoriu nieko izeisti, bet man atrodo konsoles tinka vaikams. Ir saviskiams ruosiuosi pirkti ps4. Ant PC 144 fps/Hz, grafika. Dar girdejau, kad ant konsoliu reikia kas menesi kazkiek moketi, kad galetum zaisti online?

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Taip reikia, kiek nežinau, nes konsolė mano vienintelė buvo PS1 😀

    • kernel_panikuoja parašė:

      Jos tinka visiems, tiesiog turi savu pros’u ir cons’u lyginant su PC. Dauguma PC entuziastu jau ir taip turi galinga desktop’a, tai jiem lieka turbut vienintelis konsoles privalumas – exclusive’ai, nes pasijunge pulteli prie PC jie gali funkciuonaliai is principo tureti ta pacia konsole.

      Mano nuomone, konsole yra tinkamas reikalas kartais „megejiskai“ pazaidziantiems ir tinka tokiems zanrams kaip platformeriai, 3rd person adventure, arcade racing ir pan. Zodziu tinka ten, kur zmones nori lengvo „plug & play“ stiliaus naudojimosi daiktu, kur pultelis nera problema valdyme ir kur auksti FPS/performance nera requirement’as. Kitais atvejais geriau PC, o first person shoot’eriai man is vis yra PC zanras apskritai.

      Bet cia viskas IMHO, neketinu pradeti PC vs. console briedines diskusijos, del kuriu pastoviai zmones kapojasi. Cia tas apts, kas futbolas vs krepsinis, motociklai vs automobiliai ir pan. ir t.t. 🙂

  7. Gnytasis parašė:

    Kol nebus konsolese absoliučiai visur 60fps be jokiu dropų tol ji skirta tik tiek, kad zaist, o ne mėgautis. Žaidžiau pas drauga gta 5 po 5min išjungiau tie fps dropai ir akivaizdus kadru kritimas erzina. Su savuoju pc 50fps stabilius islaikau ir tai smagiau zymiai zaidziasi. Plius nera daug laisves kaip ir minėjote.

  8. pasimetes parašė:

    Šiaip džiaugiuosi, kad tiek ant PC pardavimų, net pats galvoju pasiimti jį vėliau vien dėl to, kad nėra DENUVOS ir kažkaip verkšlena dauguma kūrėju, kad PC piratauja labai ir labiau eina į konsoles… O šiaip ilgai lauktas žaidimas ir tikrai nenuvylė, aišku gaila dėl grafikos supaprastinimo, bet čia jau jau nusistovėjusi politika, kur numažinti grafiką dėl žaidėjų kompiuterių (bent aš taip galvojų). O šiaip padarymas man labai patiko nėra tokio tobulumo darymo, kaip pvz takeliai nėra taip jau tvarkingi ir duoda to prieskonio, nei kituose žaidimuose, kur atrodo jau takus ar kelius projektavo… o ne žmonės išvaikščiojo…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.