Jau galite parsisiųsti „Windows 10“ bandomąją versiją

 Nuo šiandien galite parsisiųsti naujausią „Microsoft“ kūrinį „Windows 10“. Tai tik pradinė operacinės sistemos versija ir dabar programinės įrangos gigantas leidžia visiem ją išbandyti nemokamai bei tuo pačiu padėti nustatyti esamas klaidas. Atvirai tariant „Microsoft“ ieško Beta testuotojų, o tikslus šios operacinės sistemos pavadinimas „Windows Insider Program“.

Ko jums reikia norint išbandyti šį produktą? Na iš tiesų gan ne daug. Pirmiausia reikia „Microsoft“ paskyros, nes be jos negalėsite prieiti prie „Windows Insider Program“ ISO atvaizdo ir jo parsisiųsti. Atvaizdo dydis apie 3.8 GB, o jį instaliuoti galėsite įprastais būdais. „Windows 7/8/8.1“ turėtojai galės pasinaudoti ir atnaujinimo opcija išlaikydami visus savo nustatymus, failus ir teigiama, kad beveik visos programos turetų veikti ir po atnaujinimo. Kol kas operacinė sistema pasiūlyta tik 64 bit versija, sunku ir sugalvoti kam gi prieiktų 32 bit versijos. „Microsoft“ taip pat įspėja, kad tik patyrę vartotojai bandytų šią naują „Windows Insider Program“ operacinę sistemą, nes tikėtinos įvairiausios stabilumo problemos. Nepabijoję išbandyti šios „Windows“ atmainos bus palaikomi nuolatiniais atnaujinimais iki kitų metų rudens.
 
Norintys išbandyti taip pat turės turėti bent jau 1 GHz procesorių, 2 GB operatyviosios atminties, 16 GB laisvos vietos kietajame diske ir vaizdo plokštę, kuri palaiko DirectX 9.
 
Susigundę parsisiųsti „Windows Insider Program“ turėtų užeiti čia.

8 Komentarai

  1. itsunoshiyuga parašė:

    pabandžiau. labai patiko startas. 😀

  2. Crunk parašė:

    as dar tik windows 8.1 pradejau nesenai naudoti, o cia jau nauji iseina 😀

  3. crooked parašė:

    nifiga praleido 9 ?

  4. daimonass parašė:

    Gali buti, kad del panasiu prazasciu kai praleidzia numerius kaip ir AMD ATI, ar nVidia

  5. itsunoshiyuga parašė:

    aš tai nelabai suprantu kodėl praleidžia. Toks mažas žingsniukas padarytas, vos vos pagerinta. Čia labiau service pack negu naujas OS. 😀

  6. Katonas parašė:

    Vienam iš forumų ale paspekuliavo, kad praleido dėl to, kad jaustusi didesnis progresas ir visi užmirštų Windows 8, kiek tiesos niekas nežino.

  7. zirnis parašė:

    Kad nesumaisyti su win 98 😀

  8. Katonas parašė:

    Beveik į temą 🙂
    Sveiki aš Billas Geitsas ir šiandien aš jum parodysiu kaip reikia skaičiuoti iki 10
    1,2,3,95,98,NT,2000,XP,Vista,7,8,10

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.