Jau užsakyta per 150 tūkstančių Apple iPad įrenginių

Pasak įvairių šaltinių internete, naująjį Apple planšetą vos per porą valandų užsisakė kiek daugiau nei 50 tūkstančių vartotojų. Naujausiais duomenimis, daugiau nei 150 tūkstančių Apple iPad įrenginių jau yra užsakyta.

Kai kurie analitikai spėja, kad per visą laiką, kol bus galima užsisakyti Apple iPad planšetą, tai padarys apie pusė milijono vartotojų, o per pirmąsias dvi savaites Apple turėtų lengvai parduoti apie vieną milijoną šių įrenginių.

Pranešta ir gana įdomi informacija, kad beveik visi užsisakiusieji Apple iPad norės įsigyti arba pačią talpiausią, arba pačią netalpiausią versijas. Taip pat pavyko sužinoti, kad priedai šiam planšetui internetinėje Apple parduotuvėje turėtų pasirodyti tą pačią dieną, kaip ir pats iPad, o mažmenininkų parduotuvėse veikiausiai tuo pat metu.

10 Komentarai

  1. crooked parašė:

    o kiek daug zombiu perka Jobs\’o s**t (:

  2. Crembo parašė:

    150 tūkst. debilų. Jėga.

  3. forxis parašė:

    nu jie ką moką tai reklamą gerą sudaryti ir išpūsti burbulą , bet realiai nesuprantu koks tikslas pirkti šį įrenginį jei jis flash\’o neskaito ką ten tie 150 tūkst. žmonių jame mato gero…

  4. pekinas parašė:

    tie 150t. paprasciausiai turi pinigu ir megsta buti reklamos paveikiami, arba tiesiog tureti naujienas. Anyway, jei as tureciau laisvu pinigu ir as pasiimciau, kad ir kainuoja kaip karve 😀

  5. SB parašė:

    Teisingai Cembo sako, patiko komentaras. Kas dėl Apple, tai jie turbūt šiais metais ir pabėgs nuo visų planšetų gamintojų. Bus tokia konkurencija antroje metų pusėje, kad pasiekt maždaug tą, ką parduos Apple, bus neįmanoma.

  6. tomaxsas parašė:

    vat aš labai noriu kad jūs savo teiginius argumentuotumėt, aš lygiai taip pat galiu pasakyti Crembo, SB debilai ir ką? Tai būtinai bus tiesa?

  7. alonzo2 parašė:

    Tiesa netiesa, bet kai kam tox komentaras gali patikti 😉

  8. valkins parašė:

    Pagalvotumėt bent kartą ką ir kaip komentuojat:)
    Nepasirodykit nepraustaburniais ar, kas blogiausia, lietuviais (sorry jei kam nepatiks už šį sakinį) 🙂
    Kiekvienas daiktas turi savo paklausą, turi savo rinką. Kaip ir kokie acer gaminiai, ar kokios acme (čia kita tema, nesigilinant). Ir nereikia tų 150 tūkst. vadinti iš karto debilais. Gal jiems visiškai pakanka funkcionalumo ir be to flash, gal jie neturi kur pinigų, kaip kažlas minėjo, dėti. Iš kur jūs žinot išvis, kad jie debilai? Žinau, kad atsakymo nebus iš jūsų, tai bent nuo tolimesnių atsakomųjų komentarų susilaikykit 🙂
    Peace.

  9. SoTOP parašė:

    As galiu pasakyti kodel jie tokie – neturi ne gramo savo nuomones. Bent 90% ju tikrai nebutu pirke jokio planseto per artimiausius metus, bet stai pasirodo apple ir jiem staiga prireikia jo. Debilais juos vadinti gal ir per daug, bet kaip sake crooked zombiais tai tikriai galima. Ir jiem visai nesvarbu, kad pasirodys geresniu ir pigesniu nei iPad, jie tikriausiai isvis galvoja kad iki iPad tokiu plansetiniu kompu nebuvo 🙂 . Cia masine psichoze su tais apple kaip visada 🙂 Prisiklauso Jobs su jo tradiciniais \"nice great super easy best\" ir bega i parduotuves. Zombiai ne kitaip 🙂

  10. normaliai parašė:

    Turečiau pinigų nusipirkčiau vien kaip nuotraukų rėmelį ar lovoje filmą pažiūrėt prieš miegą. Bet neturiu ir neperku. O vadinti debilais žmones, kurie perka ką nors mažu mažiausiai kvaila. Juk niekas neverčia per jėgą pirkti 🙂 Juo labiau kas tas flash? Ne visi youtube gyvena. Man pvz iš vis nereik jo.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.