JAV prasidėjo prekyba Asus Eee Keyboard

Pagaliau, po daugybės atidėjimų ir net 16 mėnesių laukimo gerai žinoma kompanija Asus pristatė dar praėjusiais metais anonsuotą kompiuterį-klaviatūrą Eee Keyboard. Šį įrenginį jau galima įsigyti už Atlanto, tai yra JAV, už 600 JAV dolerių.

Įrenginys pasižymi specifikacijomis labai panašiomis į internetinius nešiojamuosius ar senesnės kartos pigius viskas viename kompiuterius – 1.6GHz Intel Atom centrinis procesorius, 1GB darbinė atmintis, 32GB SSD kaupiklis ir integruota Intel GM950 grafinė plokštė. Šią klaviatūrą galime drąsiai pavadinti ir nešiojamuoju kompiuteriu, tik tiek, jog čia nerandame įprasto ekrano, o tik QWERTY klaviatūrą ir mažą lietimui jautrų ekranėlį dešinėje.

Kompiuteris-klaviatūra be maitinimo veikia apie keturias valandas, kas, pripažinkime, nėra labai daug. Bet kokiu atveju, produkto paskirtis kita – tai savotiškas pramogų centras. Panaudojus visus esamus ryšius, tai yra WiFi, Bluetooth bei atskirai suteikiamą Ultra-Wideband anteną, įrenginį yra nesunku sujungti su namų televizoriumi, o norint juo dirbti įprastai – su jūsų turimu monitoriumi.

4 Komentarai

  1. Heloxx parašė:

    uz kazkoki eee analoga be monitoriaus moket 600$ kai normalus eee kainuoja 300$ asus persistenge su shita nesamone.

  2. nugat parašė:

    Kaina tikrai didelė.
    O dėl pramogų,kaip kam.
    Jug nėra dabartinių namų,kur gyvena jaunimas ir nebūtų pc.
    Kita vertus,kažkam bus gal ir naudingas daikčiukas,
    savo išmone,naudojimu…

  3. phemark parašė:

    cia tik pirmas zinknis. Veliau tikiuos pamatyt EEE keyboard su full HD support ir Wireless Display su 10h baterija. Sedi ant sofos, ziuri HD filmus be laidu, nori interneta pasiziuri per intika – visai nieko sakyciau

  4. pingve parašė:

    perlas – \"nori interneta pasiziuri per intika – visai nieko sakyciau\"

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.