„JPMorgan“: „iPhone 8“ išleidimas nėra atidėtas, bet pasiūla bus ribota

„JPMorgan“ per pranešimą investuotojams pareiškė, kad naujausio „Apple“ telefono „iPhone 8“ išleidimas įvyks kaip ir kiekvienais metais – rugsėjo gale. Bet yra viena mažytė problema, „iPhone 8“ pasiūla bus labai ribota.

Analitikai prognozuoja, kad visą spalį bus didinama „iPhone 8“ gamyba, o pageidautinus tiekimo lygius „Apple“ pavyks pasiekti tik lapkritį.

Manoma, kad naujausi telefonai bus dar brangesni nei pirmtakai, dėl to galime kaltinti įvairias naujoves, tokias kaip OLED ekranas, bevielis krovimas ir kitas. Todėl „iPhone 8“ gali kainuoti net 1100 USD, o tai yra 100 USD daugiau nei prognozuota anksčiau.

12 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    na ka jau marketingine kampanija prasideda 😀 iskart pasako, kad bus mazai ir automatiskai pateisina auksta kaina. Tada niekas jau nebesidomi kas kur, o tik bando isigyti karsta bandele 😀
    o bozhie ty moi….

  2. Neveris parašė:

    Made in China ir viskas tuo pasakyta. Kokybe ziauriai suprastejus. Seimoje naudojame 3 irenginius is apple. Pirma buvo plancete Ipad Air 2 , teko pakeisti del iskliubusio home mygtuko,nors buvo naudojama mazai. Veliau telefonas Iphone 6s prasidejo cirkai su baterija,lyg dabar susitvarke po daugelio atnaujinimu, kitas 6s snekant su video uzkaista ir daro Restart. Taip kad naudojames,bet stebuklu nera,kad cia apple.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.