Juoko dozė Nr. 1: Lietuviai moka tik kopijuoti

Asmeniškai aš lietuviškos televizijos nežiūriu, tačiau galiu pripažinti, kad akį kartkartėmis užmesti reikia. Manau ne tik aš, bet ir daugelis iš jūsų pastebėjo puikią formulę – nusiperki koncepciją ir kuri laidą, tereikia sugalvoti siužetą.

Panašiai sužaisti pabandė ir vaikinukai iš Lietuvos, kuriems veikiausiai labai patiko Reckless Tortuga grupės sukurtas personažas, kuris išgarsėjo YouTube kaip internetinis žaidėjas. Visą trumpą, keturių serijų mini jo gyvenimą galite pažiūrėti čia.

Games.lt portalas yra pagarsėję ne tik kaip žaidimų industrijos gigantas Lietuvoje, tačiau kaip ir klounų buveinė, tačiau čia nesusirinkome kažko teisti. Susirinkome pakalbėti apie išradingus, kopijuoti mėgstančius Lietuvos žaidėjus. Na, kaip ir visada, siužetas jų, tačiau koncepciją mes jau kažkur matėme, ar visgi ne?

Bet kokiu atveju, tai juokinga, ar nelabai, spręskite patys. Filmukus galite pasižiūrėti internetinėje Games.lt televizijoje čia. Kol kas yra sukurti du epizodai, asmeniškai nesidomiu šio žaidėjo gyvenimo atvaizdavimo darbais, bet veikiausiai bus ir trečioji dalis.

20 Komentarai

  1. Monk parašė:

    Tikrai \"nešališka\" naujiena jei dar šitai galima naujiena vadint, greičiau blog\’o įrašas…

  2. crooked parašė:

    rekless tortuga tai juokingas ir vaidyba top notch kaip sakant, o lietuviu tai pieva kazkokia, net nepriverte nusisipsot nei karto…

  3. SB parašė:

    Monk>Blog\’o mes neturim, tad į savaitę 1-2 kartus pabloginu naujienose. Kam nepatinka, tiesiog siūlyčiau praleist tuos įrašus.

  4. zhaltees parašė:

    SB, rašyk tu tuos blogo įrašus, bet stenkis gal kokias kitokias temas nagrinėti, o ne kritikuoti konkurentus kaip games.lt ar topzone.lt ar dar kas nors. Kritikavimu pats savo reputaciją gadini, o ir technews nuo to geresniu niekuom netampa, greičiau netgi atvirkščiai – į mėšlo vežimą panašėja, iš kurio taškomasi į visas puses.

    PS. įdomus faktas – kai aną kartą varei ant topzone.lt padarei jiems gerą reklamą. Lig tol apie juos net girdėjęs nebuvau, o jie pasirodo dar pusė velnio, kas kad mėgėjai…

  5. BC00 parašė:

    Nei tvora, nei mėta. Nežinau ko siekiama tokiais straipsniais: ar tikrai pašiepti konkurentą, ar iki šiol buvusiam rimtesniam nei kad dabar yra tinklapiui suteikti įvairumo, ar gal šiaip leisti sau \"išsikrauti\" ir atvirai išdėstyti mintis apie varžovą…kaip ten bebūtų TN skęsta ir skęsta dėl paprasto dalyko: čia įsigalėjo monopolystė.

  6. nugat parašė:

    Ir aš panašiai manau.
    Būtent,kažkas ant kažko varydamas tik reklamą 100% padaro tam,ant ko varoma.
    Tas vyrauja visose sferose.Internete,religijoje,ir t.t.
    Dar trūksta čia šioj dienoj blogo kaip,trečiadieninis…žodis! 😉
    Einu ir aš pažiūrėt,kas ten yra ta topzone…

  7. pushaz parašė:

    BC00 – visgi ziuriu yra zmogu kur dar masto – pilnai pritariu
    Ir cia ne tik del \"varzovu\" – del daug ko cia skestama..
    Kiek zinau,tas pats SB yra ilga laika buves to pacio games.lt nariu – koks lojalumas – dabar jau games.lt pasiepiamas 😀
    Idomu,nuo ko patys pradejot savo veiklas TN?Ar iskart save prilyginot tokiems kaip TomsHardware,Anandtech,Guru3D ir kitiems?
    Games.lt klipai gal ir be rysio,bet kaip zinia viskas ismokstama su laiku
    Tas pats su Topzone.lt – tikrai nera tokie nusmurge kaip noreta cia parodyti,ir daugeja ten zmoniu butent del to,kad nera tokiu absurdu kaip cia – vienasaliskumo,kitu nuomones pasiepimo ir t.t.
    Kai pats adminas pasako – darau ka noriu ir sakau ka noriu – tai puikia pavaizduoja visa saito esme 😉
    Nesnekant apie jiems netinkanciu ir su ju nuomone nesutinkanciu zinuciu rasymu.
    Siaip TN jau garseja kaip vienasaliskumo buveine,kur savo nuomones turet negalima – neveltui matomai.
    Visgi smagu ateit cia pasijuokt is \"expertu\" \"komentaru\" 😀

  8. SB parašė:

    Taip, man labai patinka kritika. Tai man sako, \"taip, SB, tu turi nuomonę\". Aš į nieką nesilygiuoji, nei į Guru3D, kurie man rašo nepriimtinu stiliumi, nei į AnandTech, kurie man patinka. Aš viską darau savaip, nenoriu būti į nieką panašus. Taip, galbūt aš peršu savo nuomonę, tačiau apžvalgos ir naujienos pabaiga tam ir yra skirta, tai yra autoriaus nuomonei. Man taip pat įdomu, kas neleidžia rašyti jums? Įdomius pamąstymus įdėsiu. Manęs taip pat nejaudina, kad manęs niekas nepalaiko, nes man tai nerūpi. Šios naujienos tikslas – paįvairinti naujienas, neišpeikti Games.lt ar ką kitą, tačiau pašiepti Lietuvos \"kūrėjus\", kurie bando daryti tą, ką matė YouTube, nors ten viskas, kas be ko, žymiai profesonaliau padaryta. Kas dėl monopolijos, šie tiek ne į temą. Netrukus Wicked prisidės prie naujienų, Suvirintojas ir toliau rašo apžvalgas, jei niekas nepastebėjo. Tad nuomonių yra įvairių, aš turiu savo stilių, jie savo. Visi patenkinti. Games.lt nariu buvau, tokiu yra ir Pušas, nes ji yra matęs, kad ten kažką esu rašęs komentaruose. Games.lt seniau buvo kažkas gero, baigėsi pinigai, pradėjo rašyti vaikai. Čia to nebus, kas be ko. Rašys tas, kas moka rašyti. O jei kas sako, kad nemoku rašyti, tegul peikia tuos, kurie prieš gerą keletą metų man per VBE parašė gerų balų.

  9. jtd parašė:

    It naujienomis pradejau dometis uzklydes i technews, tada dar nei metu nebuvo siam projektui, taciau viskas ejo kaip is pypkes. Kasdien buvo susnis naujienu, deja kuo toliau tuo viskas tik blogyn, dabar nebera prasmes cia lankytis, nebent perziuret skelbimus..o gaila

  10. SB parašė:

    jtd>Kai kas sako, kad mes skestame, taciau mes atgyjame. Ir jus tai pamatysite naujienu bei apzvalgu skaiciumi, kaip kad siandien. Deja, taciau daugiau 8 naujienu i diena vargu ar parasysime.

  11. BC00 parašė:

    Netinka čia tokios \"naujienos\" (ir ypač adminui), tai yra faktas baltu ant juodo. Ir bendrai paėmus tai net nelabai panašu į naujieną, nors šiaip žinomų HW saitų naujienose stengiamąsi prisilaikyt savo nuomonės, arba bent jau ją reikšt be pašaipų.
    8 naujienos puiku, bet tik ne tokio tipo kaip šita.. Wicked sugrįžimas – dar geriau. Apžvalgos? Laukiu nesulaukiu Xonar H6 apžvalgos, pamenu stovėjo 3 sąraše. Turbūt stipriai tas sąrašas pasikoregavo;)
    P.S. jei mokėtum bendradarbiaut ir nelaikytum monopolio naujienų butų daugiau, bet bet bet…

  12. Originalas parašė:

    Totalios pievos… kaip apsiverkti, kad \"visi veiksmo filmai Rambo kopijuoja. Arba pats kopijuoji pvz.: toms hardware, nes temos panašios.. \"

    xBox temos filmukai nuo konsolės išleidimo atsirado, turbūt logiška. Pvz.: purepwnage jau prieš porą metų turėjo seriją apie x360 ar CoD. Tik vargiai bet kurią video interpretaciją pavadinsi kopijavimu, nes kiekvienas savaip parodė savo įsivaizduojamą xBox žaidėją nuo PP iki tortuga ar lietuviško varianto.

    Na, ir kam patinka tokios temos video turbūt tik džiaugiasi, kad jų daugėja, ir net lietuvišką versiją jau turime! Dėl to verkti, grynai kaip verkti dėl Rambo… 🙂

  13. SB parašė:

    BC00>Va būtent, kad nesu kažkas aukščiau už paprastą vartotoją, kad ir adminas. Esu paprastas technikos mėgėjas, kuris dalinasi savo mintimis. Žinoma, galbūt ši naujiena ir nėra visai tinkama bendrai masei naujienų, nes blogo mes neturim, tačiau pažiūrėk ne į šitą, o į kitas naujienas. Originalas>Čia galima išvartyt kaip nori. Nuo Nintendo ir Segos viską nukopijavo Sony bei Microsoft ir išleido žaidimų kompiuterius! Atvesk.

    P.S – Pažiūrėk BC00, kaip naujienas raso TR ar Fudzilla.

  14. SoTOP parašė:

    Tie games.lt epizodai tai fail kaip reikiant. Subalansuota sesiolikiniams, bet realiai netinka niekam. Nei minties, nei siuzeto, nei geru bairiu. Visa laime, kad keikiasi, kitaip niekas neziuretu.

  15. BC00 parašė:

    Jei lygiuosies į fudzilla toli nenueisi. Nuo seno tam tikroms firmoms šališkas portalas, paskutiniaisiais metais kiek susitvarkęs savo gėdą.

  16. Pasisiauses parašė:

    O aš sveikinu tuos vyrukus iš games.lt už tai, kad kažką kuria. Jau geriau suklysti, bet su laiku pasimokyti iš savo klaidų, patobulėti ir sukurti kažką įdomaus, nei tik kritikuoti ir nebūti nieko sukūrusiam.

  17. SB parašė:

    Primusas>Viskas čia gerai, žodyną pasivartyk. Aš taip pat nežadu veltis į diskusijas su tokiais paaugliais, kurie mokykloje sakinyje teišmoko pavartot žodį šūdas, genijus ir taip toliau, net pilnai nesuprantant, ką tai reiškia. Aš su tokiais mažamečiais, kurie tiesiog kartais gali būti ir perauge šios klasės atstovai, elgsiuos paprastai – prašymas čia nesilankyt ir IP banas. BC00>Kaip ir minejau, nesilygiuoju i nieka.

  18. nanoWorld parašė:

    Tokiems straipsneliams reikia blogo skilties, (ar kazkokios kitokios specifines skilties) kur puslapio adminas/redaktorius (o galbut ir kiti) gali issakyti savo nuomuone tam tikrom temom, ir kuri puslapyje butu aiskiai atskirta nuo sraispniu ar naujienu, kurios daugiau maziau turetu buti objektyvios – ir issispres tos bedos 🙂 Pvz skiltis \"Blevyzgos\" 🙂

  19. SB parašė:

    nanoWorld>Su sia tavo nuomone sutinku visiskai.

  20. Manis parašė:

    Pushaz raso: \"Tas pats su Topzone.lt – tikrai nera tokie nusmurge kaip noreta cia parodyti,ir daugeja ten zmoniu butent del to,kad nera tokiu absurdu kaip cia – vienasaliskumo,kitu nuomones pasiepimo\"
    Nu atsiprašau 😀 Nėra vienašališkumo? Ponas, paskaitykite Originalo rašomas naujienas apie Apple 😀 (Apple fanboy\’umi gali manęs nevadinti, jokio \"i\" produkto neturiu ir nesiruošiu pirkti)

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.