„Kaby Lake-X“ anksti išeina į pensiją

Jau tuo metu kai „Intel“ išleido „Kaby Lake-X“ procesorius, daugelis nesuprato šio kompanijos žingsnio. Jei primiršote šį nesusipratimą, tai čia yra vidutinės spartos platformos „Kaby Lake“ 4 branduolių procesoriai, perkelti į aukštą spartos platformą. Jie ten atrodė tikrai juokingai, nepaisant to, kad 4 branduoliai šioje platformoje tikrai neturėjo atsirasti, bet šie procesoriai teturi 2 kanalų atminties kontrolerį, kai X299 platforma yra sukurta 4 kanalų atminčiai.

Po maždaug 11 mėnesių nuo „Kaby Lake-X“ išleidimo „Intel“ pripažįsta, kad tai buvo klaida. „Core i5-7640X“ ir „Core i7-7740X“ buvo perkami labai prastai, dėl ko procesorių gyvenimo ciklas bus užbaigtas gegužės 7 dieną. Tiesa, norintys pardavėjai „Kaby Lake-X“ procesorius dar galės užsisakyti iki lapkričio 30 dienos, o paskutinės siuntos truks iki 2019 metų gegužės 31 dienos.

2 Komentarai

  1. IFeelYou parašė:

    Koks apskritai buvo tikslas kišti kažkokius 4 branduolių, 2 memory channel’ių, 16 PCIe lane CPU į X299 platformą…

    • kernel_panikuoja parašė:

      Kazkas is Intel prisifantazavo, jog bus zmoniu, kurie pirks „laikina“ CPU uz 250-350EUR, ir po to keis i ne laikina CPU uz 600+EUR. Tik cia elementarios logikos truksta: turintys pinigu ir taip viska pirks is karto, o neturintys nepirks tokio „laikino“ CPU, nes tai daryti ziauriai neapsimoka.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.